SĂĄdan repareres din lever

SĂĄdan repareres din lever

Forskning er blevet udført, der viser, at en ud af tre af os har en træg lever. Dette er et problem, der kan sænke fedtforbrændingen og tillade toksiner at opbygge i hele kroppen. Den gode nyhed er, at der er en simpel måde at forynge din lever på og beskytte den ved hjælp af denne nemme totale kropsdetox.

Spyl dit system - Bland 1 ounce usødet tranebærsaft med 2 ounces appelsinjuice og 3 ounce vand. Denne drikke hjælper med at reducere betændelsen i levervævene, der hjælper det med at fungere bedre i så lidt som en uge. C-vitamin hjælper leveren med at behandle op til 35% mere fedt og toksiner.

Gå let på OTC smerte meds - Næsten halvdelen af ​​de mennesker, der tager OTC smerteforløb tager mere end den anbefalede dosis. At tage for meget af acetaminophen gør starten på produktionen af ​​den skadelige forbindelse TNF, hvilket er den vigtigste årsag til leversvigt. Når du tager smertestillende medicin i små doser, kan din lever let nedbryde acetaminophenen, men i større doser kan det ikke, og det kan forårsage leverskade. Tager over 4000 mg på en dag eller endda lidt mindre i tre til fire dage lige kan forårsage permanent leverskade. Tal med din læge, hvis du er bekymret, og husk at læse alle etiketter på medicin, du tager recept eller ej. Acetaminophen kan findes i Tylenol, kolde medicin, smertestillende samt over 400 andre OTC medicin.

  • Foder din lever de gode ting - Avocados -Research har vist at at spise en eller to avocadoer om ugen kan hjælpe med at reparere en beskadiget lever i sĂĄ lidt som 30 dage. Avocados bidrager til at øge niveauerne af antioxidantglutathion meget. Broccoli - Denne grøntsag fungerer pĂĄ samme mĂĄde som avocados gør. Havregryn - Havregryn er fyldt med solube fiber, der binder til toksiner i fordøjelseskanalen og fĂĄr dem udskilt, før de kan forĂĄrsage leverskader. Havregryn er et godt smag godt for dig mad, vi alle bør spise af flere grunde! Edemame - Denne grøntsag hjælper ogsĂĄ med at helbrede din liv i sĂĄ lidt som 30 dage. Yoghurt - Yoghurt hjælper med at stabilisere din krops blodsukker, hvilket hjælper det med at stoppe fede buildups.

Walk - Vi ved alle, at vi skal udøve for at holde vores kroppe gode på indersiden og ydersiden. Hvis du går i så lidt som 20 minutter om dagen, kan du reducere risikoen for at udvikle leverkræft med op til 16%. Fysisk træning hjælper vores krop til at øge strømmen af ​​ilt og næringsstoffer, som aktiverer leverens detoxproces.

Tag mælketistel - Dette tilskud indeholder silymarin, der fremmer væksten af ​​sunde, nye leverceller. Dette hjælper med at reducere risikoen for at udvikle alvorlige leverproblemer med 43% eller mere. Du ønsker at inkludere 300 mg. daglige.

Tag en sojabønneekstrakt - En fedtsyre er en førende årsag til leverproblemer. Ved hjælp af sojabønneekstraktet PPC kan det være med til at stoppe dette, og endda sænke processen hos mennesker, der allerede er diagnosticeret. Du kan købe PPC i sundhedsfødevarebutikker. PPC står for polyenylphosphatidylcholin og kaldes også PolyPC. Følg anvisningerne på kassen for at tage dette tillæg.

Husk, om du har spørgsmål eller inden du begynder at tage nye tilskud, skal du først tale med din læge.

Del:
Kommentarer