Sådan repareres din chip på dit skateboard

Sådan repareres din chip på dit skateboard

At reparere en chip i dit skateboarddække kan virke som spild af tid, men det er nødvendigt, hvis du ikke vil købe et helt nyt dæk, når det bliver slidt. En chip i dit skateboarddække, hvis den bliver ubemandet, kan medføre yderligere skader på dit dæk i fremtiden, og spilder både tid og penge. Alt hvad der skal til, er et par enkle trin til at redde et skåret skateboarddække og holde det i god form for mange rides at komme.

Hvis du har sparet det afskårne stykke

Påfør klæbemidlet på kanterne af det ødelagte stykke og de ødelagte områder af skateboardet, hvor stykket fliset af. Brug en spidskniv om nødvendigt for at sprede limet jævnt.

Placer stykket i det afskårne område. Sørg for den korrekte pasform ved at forene stykkets kanter med de tilsvarende kanter af det afskårne område. Tør overskydende lim ud.

Vent til limen tørrer. Sand det reparerede område glat ved hjælp af sandpapiret.

Vælg en farvefarve, der matcher skateboardets farve, hvis området skal males. Påfør malingen omkring det reparerede område.

Hvis du ikke lagrede det afskårne stykke

Påfør træreparationsfyldstofet til det afskårne område, så sørg for, at du fylder det helt. Brug en spartelkniv om nødvendigt for at sprede fyldstoffet jævnt.

Vent til træreparationsfiller tørre. Sand det reparerede område glat ved hjælp af sandpapiret.

Vælg en farvefarve, der matcher skateboardets farve, hvis området skal males. Påfør malingen omkring det reparerede område ved hjælp af en lille pensel.

Del:
Kommentarer