Sådan renses øvre og nedre tarm

Sådan renses øvre og nedre tarm

For at helbrede tarmene, reducere mucoid plaque, genopbygge din tarmflora og rense dit blod og lymfe, skal du muligvis have en tarmrensning. Yderligere fordele omfatter udslipning galde, fremme helbredelse af inflammatoriske tarmsygdomme og mere. Uanset årsagen vil du drage fordel af en tarmrensning. En reel tarmrensning kan tage fra tre til fire uger op til et par måneder afhængigt af personen. Men lad dig ikke blive modløs, fordi det er det værd.

Begynd overgangen til en kost rig på rå frugter og grøntsager med meget få kogte eller forarbejdede fødevarer for at hjælpe med at holde dit fordøjelsessystem fri for mucoid plaque. Toksiner vil ikke opbygge, og fødevarer vil blive fuldstændig fordøjet og brugt.

Start dit afgiftningsprogram med tyktarmen. Et godt renseprogram skal altid begynde ved at fjerne affaldet i din kolon, den sidste del af din fødevareforarbejdningskæde. Forsøg ikke at rense dit lever-, blod- eller lymfesystem uden først at tage fat på en affaldsblandt tarm. Hvis du gør det, vil de udskårne toksiner blive genbrugt tilbage i din krop.

Reducer tarmtransittid med tarmrensning. Som en del af dit kolonrensningsprogram skal du tage en spisepung. af flydende bentonit og en spsk. af hørfrø i et glas vand første ting om morgenen (vent mindst en halv time før du spiser) og før sengetid. Drik mindst otte glas vand om dagen eller forstoppelse kan resultere. Bentonit ler og hørfrø hjælper med kolonrensningsprocessen. Bentonit er en slags spiselig ler, der virker som en masseafføringsmiddel ved at absorbere vand til dannelse af en gel.

En vigtig komponent i et kolonrensningsprogram er brugen af ​​probiotika til at hjælpe med at genopbygge befolkningen af ​​venlige bakterier, der befinder sig i din kolon. Et probiotisk er en organisme, der bidrager til sundhed og balance i tarmkanalen. Tag probiotiske kosttilskud dagligt med de øvrige trin i renseprocessen.

Del:
Kommentarer