SĂĄdan renoveres en bordfodbold

SĂĄdan renoveres en bordfodbold

Et bordfodbold kan give din familie mange timers sjov og underholdning. Desværre kan det også få meget slid. Hvis du har grundlæggende tømrerfærdigheder og lidt tålmodighed, kan du istandsætte dit eget fodboldbord i stedet for at betale en masse penge for at få det gjort.

Tag forsigtigt fodboldbordets spillefelt fra hinanden. Hvis du er i tvivl om, hvordan stykker kan gå sammen igen, tag et billede, før du demonterer bordfodboldet.

Kontroller alle bevægelige dele for beskadigelse. Nogle dele må bare have en grundig rengøring, mens du måske skal udskifte andre.

Bestil alle dele, du har brug for tidligt i rengøringsprocessen, så du kan få dem til tiden at sætte bordet sammen igen. Du skal muligvis bestille et kit til at genopbygge dit bordfodbold. Sættet skal have metalplader, målvandsstopringe, gummibumpere, plastplader, boldindgangskopper og målliner samt spillere og bolde. Glem ikke at bestille håndbagage wraps også.

Ryd alle spillefelt såvel som de bevægelige dele. Sørg for at vælge den rigtige rengøringsmiddel. Brug kun bløde klud til at rengøre og sørg for at tørre overskydende rengøringsmiddel ud. Tør ned ydersiden af ​​fodboldbordet med passende rengøringsmiddel. Voks træoverfladen, når den er ren.

Løs nivellerne på bordet. Det er meget nemmere at tippe bordet over for at arbejde på benene uden alle metalstænger på plads. Tjek undersiden af ​​bordet for tegn på slitage også. Foretag eventuelle reparationer, der måtte være nødvendige.

Geninstaller alle dele. Indsæt eventuelle nye dele efter behov fra reparationssættet.

Del:
Kommentarer