Sådan rengøres Sparring Gear

Sådan rengøres Sparring Gear

Den sparring gear, der bruges i boksning, kampsport og blandet kampsport er udsat for sved, bakterier, vira og blod blandt andet. Dette er ikke tiltalende, men det er noget, der skal håndteres effektivt for at forhindre spredningen af ​​noget, der kan forårsage sygdom eller sygdom. Brug en effektiv metode til rengøring af sparring gear, og implementer det som en del af en regelmæssig rutine.

Spred dit gear straks efter at du har brugt det i et område, der får en god omsætning. Tillade gearet at tørre på denne måde i stedet for at fylde det i en pose eller et skab vil forhindre lugt.

Tør eventuelt skumbeskyttelsesudstyr ud efter sparring med et antibakterielt aftørrings- eller desinfektionsmiddel, der er specielt formuleret til gymnastik og atletisk brug.

Rengør mundvagter ved at vaske dem i sæbe og vand, skylles og derefter lade dem suge i mundskyl i nogle få minutter. Lad dem lufttørre, og så er de klar til deres næste brug.

Launder enhver klud eller stof udstyr såsom håndindpakninger i en vaskemaskine med vaskemiddel og varmt vand. Tilsæt lidt klorblekemiddel, hvis stoffet kan klare det.

Brug en antibakteriel eller desinfektionsspray sammen med rene håndklæder til at tørre mad, tov, gulve og andre overflader i gymnastiksalen. Håndklæderne skal friskvaske i varmt vand og blegemiddel.

Del:
Kommentarer