Sådan rengøres Puck Marks Off Goalie Udstyr

Sådan rengøres Puck Marks Off Goalie Udstyr

Målmanden i et hockeyspil gør hyppig kontakt med pucken, og hans udstyr kan blive markeret som følge heraf. Alt fra din pind og puder til din trøje og hjelm bliver sort, når pucken kontakter. Det er ikke ualmindeligt, at folk rent faktisk bærer puckmærkerne på deres udstyr stolt, men hvis du ikke er en af ​​dem, vil det være rent og nyt at rense dit hockeyudstyr mellem spil.

Sænk en skumsvampgummi i varmt vand. Løft det fra vandet og vri det ud, så det er fugtigt, men ikke mættet.

Gnid puckmærkerne på ikke-porøst udstyr med skumgummiet. Gnid ikke for hårdt, eller du kan beskadige udstyret. Fjern alle de mærker, du kan med forsigtig blotting og gnidning.

Bland 1/3 rubbende alkohol og 2/3 vand i en sprøjteflaske. Ryst godt. Sprøjtblanding på eventuelle resterende puckmærker på dit ikke-porøse hockeyudstyr. Tør overskydende alkoholblanding af med et rent håndklæde. Alkoholen er et opløsningsmiddel og skal opløse hvad der er tilbage af puckens mærker.

Mæt en svamp med varmt vand. Tilsæt et par dråber opvaskemiddel og vrid svampen ud. Tør alt ikke-porøst udstyr af for at fjerne alle rester af snavs, snavs og pletfjerning. Tør udstyret med et rent håndklæde.

Indstil din vaskemaskine til en mild cyklus med varmt vand. Tilsæt et mildt vaskemiddel og 1 til 2 kopper destilleret hvid eddike. Eddike hjælper med at fjerne puck pletter og lugte fra hockey tøj uden at skade det.

Sæt alt porøst hockeyudstyr i vaskemaskinen; pads, trøje og bukser. Tillad vaskecyklus at fuldføre. Kontroller, at puck pletter er væk. Hvis de stadig er til stede, skal du gentage vaskecyklussen med vaskemiddel og eddike.

Fjern hockey gear fra vaskemaskine, når puck pletter er væk. Hæng til tørre i et godt ventileret område.

Del:
Kommentarer