Sådan rengøres en Taekwondo Ensartet

Sådan rengøres en Taekwondo Ensartet

Den klassiske hvide taekwondo-uniform eller dobok skal holdes ren og pæn som et tegn på respekt for kampkunstens tradition. For en hvid uniform, uden farvede logoer eller trim, vask med et blødt rengøringsmiddel, der indeholder et blegemiddeltilsætningsstof, der hjælper med at holde ensartet uberørt. Vask på en mild cyklus med koldt vand, rådgiver Master Cliff Hong, ejer af Apex Taekwondo Academy i Colorado Springs, Colorado.

Undgå krympning

Varmt eller varmt vand kan forårsage en dobok, som generelt er lavet af bomuld eller bomuld-polyesterblandinger, for at krympe, tilføjer Hong. Hængtørring foretrækkes til at tørre maskinen for at modvirke krympning og for tidlig slitage. Hvis din uniform har et farvet logo, trim eller lapper, må du ikke bruge et opvaskemiddel med tilsat blegemiddel.

Bæltepleje

Dit taekwondo bælte skal aldrig vaskes. Det skulle akkumulere alt dit blod, sved og tårer, som på et tidspunkt omsider vendte et bælte sort. Nu bliver du præsenteret med en ny bæltefarve, når du passerer hvert niveau af taekwondo, så det bliver aldrig for sjovt. Når du ikke har på dit bælte, skal du rulle det op og opbevare det på et sikkert, tørt sted.

Del:
Kommentarer