Sådan rengøres en læder basketball

Sådan rengøres en læder basketball

Enhver, der nogensinde har spillet basketball med en læderkugle ved, at efter tiden kan snavs fra gulvet transporteres til bolden. Når dette sker, kan bolden ikke kun glide, men det kan også have bakterier, der kan overføres fra spiller til spiller. Mens der ikke er nogen måde at genoprette en læder basketball til sin oprindelige herlighed, er der måder at forbedre udseendet på.

Tør din kugle forsigtigt af med en fugtig klud for at fjerne overflade snavs og snavs. Sørg for, at kluden ikke er for fugtig, da for meget fugt kan forkæle eller beskadige læderet, så din kugle bliver skævt.

Påfør en simpel læderrenser, hvis den fugtige klud ikke virker. Påfør en meget lille mængde og prøv kun at gnide den på områder på bolden, der absolut skal rengøres. Tekstil af en læderkugle er meget vigtig for greb og ydeevne, og anvendelse af en sådan renere til områder, der ikke behøver det, kan have en negativ effekt.

Prøv en rengøringsviskelæder som Magic Eraser, hvis læderrenser ikke tager alt snavs fra din bold. Damp viskelæderet og gnid det endnu en gang kun på de områder, som du føler virkelig brug for at blive rengjort.

Tør bolden af ​​grundigt med en tør blød klud efter rengøring, især hvis du ikke har planer om at bruge det med det samme, da fugt vil ødelægge læderet over tid.

Del:
Kommentarer