Sådan rengøres en elliptisk maskine

Sådan rengøres en elliptisk maskine

At holde en elliptisk maskine i god stand kræver regelmæssig rengøring. Uden dette opbygger din maskine hurtigt støv og gunk, der påvirker maskinens evne til at fungere glat og sætter mere slid på motoren.

Læs producentens bog for at finde deres anbefalinger om rengøring af din elliptiske maskine. Der bør være anvisninger om, hvordan man fjerner ethvert hus til maskinen for at give adgang til skinner, hjul og motor. Sørg for ikke at annullere garantien på din maskine ved at rense den korrekt.

Tør maskinen af ​​efter hver træning. Sørg for at tørre ned alle dele af elliptisk maskine, herunder håndtagene, sædet, pedalerne og computeren. En klud fugtet med vand fungerer godt for at fjerne overflade sved. For at fjerne sved, der er overladt natten over, kan du bruge et mildt rengøringsmiddel.

Rengør skinner og hjul. Rengør begge sider af hver skinne, herunder det indvendige rør, hvor hjulet glider. Hvis du forlader snavs i dette område, får den elliptiske maskine til at blive rykkende og kan sænke maskinen ned. Du kan bruge en klud, der er sprøjtet med silikonspray, for at tørre disse områder ned, når snavs er fjernet.

Vakuum under maskinen hver anden uge for at forhindre støv i at samle i elliptiske skinner og motor. Hver tredje måned skal du støvsuge rundt om motorhuset.

Del:
Kommentarer