Sådan rengøres din cykel som en Pro

Sådan rengøres din cykel som en Pro

Professionelle roadcykel racers har mekanikere, der renser deres cykler om bare 10 minutter eller deromkring efter hver løbsdags og laster dem på lastbilen. Du kan få protokollen, mekanikerne følger med på en kunst selv, da det kun kræver at samle de rigtige forsyninger og øve sig for at blive hurtig og effektiv. Resultatet bliver meget mindre slitage, især på dit drevtog. Pro mekaniker Daimeon Shanks rådgiver i "Essential Bicycle Maintenance & Repair" vasker din cykel hver 10. tur eller så og oftere efter ture i vådt vejr.

Trin 1

Løft cyklen ind i en reparationsholder, hvis den er tilgængelig eller læn den mod et træ eller en bygning. Fjern hjulene. Placer en kædeholder, en simpel plastikanordning, der tjener som pladsholder til baghjulet, mellem bagudfaldene.

Trin 2

Klem en generøs mængde opvaskemiddel i en spand og fyld den med vand, anbefaler Shanks. Tilsæt et par spiseskefulde affedtningsmiddel til en vandflaske, der skæres halvt vandret og læg vandflasken i buret på sædrøret.

Trin 3

Mal den ufortyndede affedtningsmiddel på kæden, kæderne, derailleurs og deres remskiver med en 2-tommer pensel. Lad affedtningsmidlet gå på arbejde, mens du fortsætter med at male mere affedtningsmiddel på kassetten for at fuldføre din rensning af drivlinjen. Placer den halve vandflaske til side. Skrub kørslen og kassetten med en stor naturlig børste og sæbevand fra skovlen. Skyl drivkedlen og kassetten af ​​med en haveslange for at fjerne fedtet.

Trin 4

Sprøjt rammen og hjulene for at fjerne løs snavs med slangen med sprøjten indstillet til en let brusebadindstilling. Skyl af din store børste - dens naturlige børster bør afvise fedtet, så de bliver rene - og skrubber hjulfælge, eger, dæk og nav. Rengør hvor egerne møder hjulet og navskallen med en mindre børste med tynde, fleksible børster. Sæt hjulene til side for at tørre.

Trin 5

Vask cykelrammen og komponenterne fra top til bund, begyndende ved sadlen, med sæbevand og den store børste til tilgængelige områder og den lille børste til vanskelige områder, f.eks. Omkring bremseklodserne. Skyl cyklen grundigt og tør den ned med en lintfri klud. Fjern kædeholderen, smør drevtoget og olie de derailleurs, og aftør eventuelt ekstra olie og smør efter et par minutter med en klud.

Del:
Kommentarer