SĂĄdan Refinish Ping Irons

SĂĄdan Refinish Ping Irons

Fra den første putter designet i Karsten Soleheims garage til branchens førende skov, strygejern og puttere, der dominerer de professionelle ture i dag, har PING været en model af ensartet kvalitet og innovation. PING strygejern er nogle af de mest populære sæt blandt amatørspillere på grund af deres tilgivelse og tilpassede muligheder. Deres teknologi har holdt op gennem årene; PING Eye2 irons introducerede U-groove teknologi i 1980'erne, og det er stadig den mest effektive sporeteknologi til rådighed. Hvis du spiller et brugerdefineret sæt sæt PING'er, bør du være tøvende med at erstatte dem efter få år. Et tilpasset sæt skal passe dit spil længere end klubberne har købt racketet, og med nogle få enkle trin kan dine klubber holde sig i god form i årevis.

Rengør dine klubber

Før du går i gang med en tidskrævende og potentielt total refinish af dine klubber, skal du rengøre dem grundigt. Brug en blød klud og en let sæbe, tør forsigtigt klubbens ansigt og hoved. Brug den samme sæbe, tag en blød tandbørste og rengør rillerne i ansigtet. Brug din stålbørste til at rense rillerne på dine strygejern og kiler.

Brug den samme sæbe, tag en blød tandbørste og rengør rillerne i ansigtet. Brug din stålbørste til at rense rillerne på dine strygejern og kiler.

Lad klubberne tørre efter grundigt rengøring og undersøge om en touch-up er nødvendig.

Refinishing Irons

Renoveringsprocessen ændres afhængigt af din jern. Hvis du spiller kromforfalskede, kulstålstrygejern, vil du måske gerne re-chrome dem for at bringe glansen af ​​deres oprindelige tilstand tilbage. De fleste renoveringsjobber målretter ydeevne ved at reparere nicks, ridser og bukser.

Omkromingsprocessen er ekstremt vanskelig og bør kun udføres af fagfolk. Processen indebærer stripping af krom, genanvendelse af krom og maling af hovedet. Materialer anvendt i kromningsprocessen er farlige, og denne metode bør undgås af amatører.

Efter omkromning skal du bruge det rigtige rilleværktøj (U-formede eller V-formede riller) på dine strygejern og kiler.

Del:
Kommentarer