SĂĄdan reduceres WBC Count

SĂĄdan reduceres WBC Count

Hvide blodlegemer (WBC) findes i dit blod og lymfesystem og fungerer for at bekæmpe virus- eller bakterieinfektioner i kroppen. En høj WBC indikerer at der sker noget i din krop, at det forsøger at kæmpe væk. Et højt WBC-tal kan henføres til anæmi, reumatoid arthritis, allergier, leukæmi, vævsskade, alvorlig stress og forskellige infektioner. Nøglen til at reducere eller forhindre et højt WBC-tal er at styrke din immunitet ved at spise sund, motionere, undgå stress og tage en daglig dosis vitaminer.

Tal med din læge om medicin, du tager, der kan øge dit WBC-tal. Aspirin, kortikosteroider og heparin kan alle øge dit antal. Antibiotika, antihistaminer og diuretika kan sænke det.

Spis sunde fødevarer til at støtte og styrke dit immunsystem. Frugter, grøntsager, hvidløg og mitake- eller shitake-svampe er fyldt med kraftige immune boostere. Undgå sodavand og stegte og forarbejdede fødevarer, hvilket vil svække din immunitet.

Undgå stress ved at træne og få masser af søvn. Stress forårsager cortisol niveauer at stige, hvilket gør dig modtagelig for sygdom. Træn i 45 minutter fem dage om ugen, og få syv timers søvn per nat for at reducere stress.

Tag vitaminer for at reducere dit WBC-tal. En god kvalitet multi-vitamin, taget en gang om dagen, kan forbedre din immunitet. Bekæmp infektioner, astma, nogle kræftformer og autoimmun sygdom med 400 IE af D-vitamin om dagen og kolonisere tarmkanalen med venlige bakterier ved at tage probiotika eller spise yoghurt dagligt.

Stop rygning. Rygning udløser betændelse i kroppen, svækker immunsystemet og gør dig tilbøjelig til sygdom og infektion. Tal med din læge om måder at stoppe med at ryge, såsom plaster.

Del:
Kommentarer