Sådan Reduceres Morgen Erektioner

Sådan Reduceres Morgen Erektioner

Mænd vil ofte vågne om morgenen for at opdage, at deres penis er fyldt med blod om natten og er oprejst. Det videnskabelige navn for dette er Nocturnal Penile Tumescence. Selv om dette er meget almindeligt og ikke relateret til medicinske problemer, er det ofte pinligt og ubehageligt, især hvis du deler din seng med en partner. En mands penis bliver ofte oprejst om natten, når han drømmer om noget, der vækker ham. Urinretention, som opstår, når blæren er fuld og begynder at fylde urinrøret med urin, kan igen stimulere penis nok til at forårsage erektion. Men der er måder at reducere virkningerne og regelmæssigheden af ​​morgen erektioner.

Før du går i seng

Bestem på hvilket tidspunkt af natten du går i seng. Hvis du planlægger at gå i seng kl. 11.00, for eksempel, så er det en god idé at stoppe dit indtag af væsker mindst to timer før du går i seng. Dette vil give masser af tid til din krop til at behandle væsker, som du allerede har forbrugt, så du kan urinere før du går ovenpå.

Besøg badeværelset. Udvis al urinen fra blæren, hvilket vil reducere sandsynligheden for, at overskydende urin får sin vej ind i urinrøret i løbet af natten.

Engagere i seksuel aktivitet med din partner, hvis hun er villig eller onanere. Processen med at ejaculere sæden fra dine testikler vil resultere i en naturlig frigivelse af testosteron og bør reducere sandsynligheden for, at du bliver sexuelt vækket under søvn. Dette vil gøre den efterfølgende morgen erektion meget mindre hyppig.

Læg i din seng i en behagelig position, som ikke bringer stimulation til din penis. Hold afstand fra din partner, hvis du ikke sover alene og ligger på din side. Liggende på din side reducerer sandsynligheden for, at din penis bliver vækket af friktionen fra din madras under dig og dyne oven på dig.

Gå en kort gåtur om morgenen, når du vågner op. Dette vil fjerne effekten af ​​friktion, som er sket i løbet af natten mellem din krop og din partner eller sengen.

Besøg badeværelset igen. Aflast dig selv ved at udvise overskydende urin, der kan have trængt ind i urinrøret såvel som din blære og forårsaget en vis ophidselse.

Tips

Vågne op med en erektion er helt normal, og det er ikke noget at bekymre sig om. Selvom det kan være pinligt eller ubehageligt, især hvis du deler din seng med en anden person, er det ikke noget, som du skal søge lægehjælp til - medmindre du regelmæssigt vågner op i smerte på grund af morgenreaktioner.

Del:
Kommentarer