Sådan reduceres facial hævelse

Sådan reduceres facial hævelse

Ansigtssvulmer kan ske til enhver tid af nogen grund. Behandling eller nedsættelse af hævelse hjælper ikke kun med at sprede enhver potentiel kosmetisk forlegenhed, som ansigtssvulmer kan føre til i offentlige situationer, men kan hjælpe med at behandle en større eller alvorlig underliggende sygdomstilstand. Uanset årsagen kan du reducere ansigts hævelse med en kombination af hjemmehjælpemidler og professionelle medicinske behandlinger.

Hovedposition mens du sover

Sov med hovedet forsynet med puder eller med din overkrop forhøjet højere end din nederste halvdel. For eksempel, efter ansigts-, kæbe- eller hjerneoperation, hævning af den øvre halvdel af din krop - især hovedet - kan stoppe normale og dræningsfluider fra at bygge under og i dit ansigtsvæv.

Reducer dit saltindtag. For meget salt i din kost øger ikke kun væskeretentionen ved at absorbere og holde væske i kropsvæv (ødem) i almindelige hævelsesteder som anklerne, men også ansigtet.

Tag en antihistamin. Din ansigts hævelse kan være resultatet af en reaktion på et luftbårne eller madallergent, allergisk rhinitis eller et insektsting. Tag en antihistamin med en decongestant, hvis du tror, ​​at din hævelse er fra betændelse i dine bihuler. Se trin 7, da du måske har en sinusinfektion forårsaget af en svampe-, bakteriel eller viral kilde.

Lav et køligt fugtigt håndklæde eller en indpakket ispakning på det opsvulmede område. Kaldbehandlinger, som almindeligvis anvendes af fysioterapeuter til væv og ledd hævelse, fjerner varmen fra væv og afskærer signalernes transmission gennem nerver, reducerer smerter, begrænser væv omkring blodkar og skærer blodstrømmen og reducerer generel inflammation og hævelse.

Brug en antiinflammatorisk medicin (pille eller fløde) for at nedsætte hævelsen sammen med enhver smerte.

Tjek dine mediciners bivirkninger og kontakt din apotek, læge eller sygeplejerske for at få instruktioner om at stoppe eller ændre din medicin, hvis du mener, at det har forårsaget din ansigts hævelse.

Spørg din læge om at kontrollere for en infektion eller anden underliggende sundhedstilstand, som kan forårsage hævelse. Hvis du har en infektion eller anden tilstand, kan din læge hjælpe dig med at oprette en behandlingsplan.

Påfør en varm komprimering til dit øje i 10 minutter, hvis du har en stye mindst fire gange om dagen. Kontakt din læge, hvis stye ikke går væk alene. Din læge kan anbefale brug af en antibiotikakrem eller ambulant kirurgisk lancering til at dræne og rense enhver smitte.

Advarsler

Gå straks i et akutrum på hospitalet eller brug en EpiPen, hvis du har en, hvis dit ansigt svulmer hurtigt af en eller anden grund - især ved en fødevarereaktion eller insektsting, da hævelsen kan udvide sig til din hals, der forårsager kvælning.

Brug aldrig kølige håndklæder eller ispakninger længere end 10 minutter, da kulden kan forårsage vævsskade.

Del:
Kommentarer