Sådan Reducer ledsmerter hals smerte

Sådan Reducer ledsmerter hals smerte

Leddgigt er en degenerativ fælles sygdom, der udvikler sig over tid. Slidgigt forårsager nedbrydning af brusk - polstring - der findes mellem to knogler i en ledd. Arthritiske forandringer i din hals kan forårsage øget tryk på rygmarven, der løber fra ryggen til fingerspidserne, hvilket gør det til en særlig smertefuld tilstand.

Varme

Påfør varmen til din nakke for at reducere smerter forårsaget af gigt i nakken. Sæt en elektrisk varmepude rundt om halsen i 20 minutter, flere gange hver dag. Vent mindst en time imellem programmer, så din hud kan vende tilbage til kropstemperaturen. Påfør en mikrobølgeovn hot pack som et alternativ til en elektrisk opvarmning pad. Hæld to pund tør hvid ris i en lang rør sok. Bind en knude i enden af ​​sokken og mikrobølge den i 30 sekunder. Tilføj 10 sekunder ad gangen, indtil soklen er varm. Anbring et håndklæde mellem sokken og din hud for at forhindre forbrændinger.

Is

Påfør is til din hals straks efter smertefuld aktivitet for at reducere inflammation. Placer en kommerciel ispakning eller frosne taske ærter på din hals i 15 minutter. Du vil føle fire stadier af fornemmelse - koldt, brændende, smertende så følelsesløshed. Hold isen på, indtil din hud er følelsesløs for maksimal smertelindring.

Område bevægelsesøvelser

Udfør vifte af bevægelsesøvelser for at forbedre fleksibiliteten og reducere arthritic smerter i din nakke. Sid dig lige op og tag langsomt din hage mod brystet. Hold i to til tre sekunder, og tag den derefter oprejst. Gentag 10 gange, men bevæg ikke ind i smertefulde positioner - og kun bevæg dig, indtil du føler en mild strækfølsomhed. Tip dit højre øre mod højre skulder og hold i to til tre sekunder. Gentag 10 gange og skift derefter sider. Drej dit hoved og se over din højre skulder. Hold i to til tre sekunder og kig lige ud. Gentag 10 gange og skift derefter sider. Undgå at tippe dit hoved op mod loftet - dette vil komprimere leddene i nakken og øge smerte.

Aktivitetsændring

Rediger dine daglige aktiviteter for at reducere nakkepine fra leddegigt. Hold nakke i en neutral - lige stilling så meget som muligt. Placer din computerskærm på øjenhøjde, lige foran dig. Øv stress-reducerende aktiviteter som meditation eller journaling for at reducere muskeltæthed, hvilket kan forværre arthritic smerte. Hvil efter anstrengende aktivitet - tag en pause hver time og hvile i mindst 10 minutter for at reducere belastningen på din hals.

Del:
Kommentarer