Sådan programmerer du en Timex-skridttæller

Sådan programmerer du en Timex-skridttæller

En skridttæller er et nyttigt værktøj til at holde styr på dine fremskridt i retning af dine fitnessmål. Timex-skridttællere er designet til at spore dine trin, uanset om du kører eller går. For at programmere en Timex-skridttæller skal du først bestemme længden af ​​din skridt. Du kan gøre dette ved at måle, hvor langt du går i ti normale trin for enten at løbe eller gå og derefter dividere afstanden med ti for at få din gennemsnitlige stridlængde.

Tryk på knappen "Mode", indtil du ser skærmbilledet "Trin". Tælleren skal læse alle nuller, når du først programmerer skridttælleren. Hvis der vises nogle trin, skal du trykke på nulstillingsknappen for at slette dataene.

Tryk på "Mode" igen, indtil du ser "Mile" eller "KM" vises. Tryk og hold "Mode" knappen nede i fem sekunder for at skifte mellem miles og kilometer. Ryd alle eksisterende data ved at trykke på "Reset".

Tryk på "Mode", indtil du ser "Stride Length" på skærmen. Indtast din skridtlængde i fødderne ved at trykke på "Reset", indtil den korrekte måling vises på skærmen og tryk "Set" for at gemme dine data.

Tryk på "Mode", indtil pilen peger på "Kalorier" -mærket på skærmen. Ryd enhver eksisterende læsning ved at trykke på "Reset". Indtast din vægt i pund ved at trykke på "Reset", indtil den korrekte vægt vises. Tryk på "Set" for at gemme dataene.

Del:
Kommentarer