Sådan programmerer du en skridttæller

Sådan programmerer du en skridttæller

Skridttællere giver dig mulighed for at måle mængden af ​​trin, du tager, og afstanden du går eller kører hver dag. De kan hjælpe dig med at følge dine træningsprogrammer, især hvis du foretrækker at løbe eller gå gennem byblokke og kvarterer i stedet for løbebånd eller spor. Inden du begynder at bruge din skridttæller, skal du programmere den, så den ved, hvilken afstand der skal måles hver gang du tager et skridt.

Trin 1

Nulstil skridttælleren for at slette tidligere eller standardoplysninger, der ikke gælder for dig. Gør dette ved at trykke på knappen "Reset". Mange gange skal denne knap presses med en lille genstand som et tandstikker, fordi det er indrykket i pedometeret for at undgå en utilsigtet nulstilling. Hvis der ikke er nogen nulstillingsknap, skal du holde alle knapper på din skridttæller i 5 til 10 sekunder.

Trin 2

Indtast din højde og vægt. De fleste skridttællere har enkle "Up", "Down", "Left" og "Right" knapper, der hjælper dig med at navigere gennem dine menuer. Nogle har "A," "B" og "C" knapper. Læs brugsanvisningen eller spil med knapperne, indtil du finder ud af, hvordan de virker. Brug disse knapper, indtil du når de rette tal for din højde og vægt og gem dem.

Trin 3

Find et stort, åbent rum og tag 20 trin, der føles normale for dig. Hvis du planlægger at bruge din skridttæller til at køre, skal du køre de 20 trin. Sørg for, at skridttælleren registrerede den korrekte mængde trin. Hvis det ikke gjorde det, skal du justere placeringen af ​​skridttælleren på din krop.

Trin 4

Indstil dine trinmålinger. Mål en afstand på 20 fod og se hvor mange trin det tager dig at gå eller køre den afstand. Opdel 20 ved dit antal trin for at få antallet af fødder pr. Skridt. Indtast dette nummer i din skridttæller og gem det.

Trin 5

Indstil uret på din skridttæller. Brug en mobiltelefon, computer ur eller et andet betroet ur for at indstille tiden. Juster timen og minutterne, indtil den korrekte tid er indstillet. Sørg for, at du ikke forvekslede kl. timer.

Del:
Kommentarer