SĂĄdan praktiseres fodbold

SĂĄdan praktiseres fodbold

Fodboldspillere kan udvikle den nødvendige fysiske evne gennem individuelle øvelser og team øvelser. Kravene varierer fra position til position, men hurtighed, fleksibilitet, styrke og eksplosiv kraft er værdsat overalt på marken. Spillere bør træne for at spille overalt på banen i yngre alder og derefter forbedre deres træning, når de påtager sig mere definerede holdroller.

Styrketræning

Offensive linemen og interiør defensive linemen skal tilføje muskel bulk samt ren styrke og bevægelses-specifikke magt. Brede modtagere, defensive rygsække, ryglæn, linebackers, defensive ender og stramme ender kræver mindre masse og mere fart og smidighed - udover styrke og kraft. Kredsløbstræning skaber funktionel styrke og forbereder spillere til tyngre løft. Du kan starte med let arbejde, ved hjælp af kropsvægt øvelser, frie vægte og medicin bolde. Skift til en vægt træning regime designet til at tilføje muskelmasse, derefter flytte til en kraftløftning cyklus designet til at tilføje maksimal styrke. Det fjerde vægt træningsfase tilføjer eksplosiv kraft gennem elevatorer designet til at matche spilbevægelser.

Plyometrics, Ballistics, Isontonics

Quarterbacks, runbacks, bred modtagere, stramme ender, linebackers og defensive ryggen kan bruge øvelser til at forbedre deres eksplosivitet. Plyometrics eller "box jump" øvelser har squats, hopp og andre meget hurtige bevægelser. Ballistiske øvelser har hurtig bevægelse med lette belastninger i hele bevægelsesområdet. Isotoniske øvelser bruger mange af de samme elevatorer i de andre former for vægt træning, men med lettere belastninger og mere fart.

Agility træning

Fodboldsspil har korte udbrud og hurtige retningsændringer. Offensive backs, modtagere, stramme ender, linebackers og defensive rygsække kan replikere disse bevægelser med pendulkørsler, "T" løber, zig-zags og andre sprintmønster øvelser. De kan bruge kegler til at oprette en kortdistancebane, der tvinger dem til at stoppe, starte og ændre retninger. Linemen kan bruge modstand øvelser med en partner. Løberen antager en krøllet position. Hans partner skaber modstand ved at lægge hænderne på løberenes skuldre. Løberen løber kort, hakkete trin, mens partneren skrider ryggen og skubber på løberens skuldre for at bremse ham ned.

Peber Receiving Drill

Færdighedsarbejde er afgørende for alle omkring bolden. Et eksempel er en tobold "peberbørste", hvor en kastespil står over for en modtager. Den første kasteren har bolden, ligesom modtageren. Modtageren kaster bolden til den anden person i køen og fanger derefter passet fra afspilleren i slutningen af ​​linjen. Modtageren kaster bolden til den tredje person i køen og fanger et pass fra den anden person i kø og så videre. Dette hjælper dig med at udvikle bedre koncentration, reflekser og modtagelsesteknik.

Chute Drill

Håndteringsfærdigheder udvikles bedst med simulerede fodboldkampaktioner i en gruppeindstilling. I en klassisk fodboldboring danner spillere to linjer og en "chute" mellem dem. I den ene ende af en rynke er kuglelejeren. I den anden ende er tackleren - en jævnt matchet spiller med hensyn til størrelse, styrke og evne. Boldbæreren forsøger at nå den anden side, og tackleren forsøger at forhindre ham i at gøre det. Denne øvelse er egnet til quarterbacks, kører ryggen og modtagere i forseelse og alle spiller forsvar.

Del:
Kommentarer