Sådan praktiserer du Tennis alene

Sådan praktiserer du Tennis alene

Det tager timer, måneder og nogle gange mange øvelser, der rammer det samme skud igen og igen med den rigtige teknik til at perfektere dine tennisstreger. At finde en slående partner eller en person, der nyder at bore, er ikke altid let, men lad det ikke stoppe. Det er muligt, med et par tennis trænings hjælpemidler og enheder, at forbedre din konsistens og timing, mens du praktiserer alene.

Solo servering

Med en hopper af bolde og et par små kegler til mål, kan du nemt øve ABC's servering. Du skal blot placere tre kegler dybt i hver service kasse, en mod det udvendige hjørne nær gaden, en midt i nærheden af ​​servicelinjen og den ene mod det indvendige hjørne, hvor midtlinjen og servicelinjen mødes for at danne bogstavet T. Øv din bred eller "A" tjener ved at sigte på keglen nær gaden. Serveres mod den dybe mellemkegle til "B" serverer - legemet tjener. For "C" tjene, målrette keglen nær center service linje, hvor linjerne danner en T.

Ball Machine Practice

Mange tennis klubber og centre har ballmaskiner til rådighed for at hjælpe dig med at udøve dine ground strokes, retur og volleys. Nogle maskiner kan variere hastighed, spin og retning af bolden. Hvis du er en nybegynder, skal du indstille maskinen til at skyde boldene lige mod dig med en behagelig hastighed uden spin. Arbejd en side ad gangen - kun forhandshands og derefter backhands. Du kan også øve din volleys ved blot at flytte tættere på maskinen og slå bolden før de hopper. Avancerede spillere kan indstille maskinen til at levere en bold med spin og mere tempo, mens du ændrer retningen. Dette hjælper ikke kun dig med at træne dine streger, men kan også hjælpe med at forbedre dit fodarbejde og bevægelse.

Beat the Backboard

Ligesom bolden maskine hjælper bagbordet dig med at udvikle muskelhukommelse, forbedre din konsistens og spore dine slagtilfælde. En god måde at øve på er at give dig selv et mål ved at bruge et par strimler af malerens bånd for at gøre brevet X eller en firkant på bagpladen. Øvelser kan være i en vis tid eller et bestemt antal hits. Ved at stå omkring 20 til 25 meter væk fra bagpladen, kan du øve dine jordslag. For halvlegeringer står 10 til 15 meter fra væggen, og for at øve din volder skal du flytte omkring 5 eller 6 meter væk fra væggen. I løbet af din øvelsessession skal du arbejde på en side af gangen - kun forhandlere og derefter backhands.

Tennis træner praksis

En tennis træner er en billig enhed, der er udviklet til at forbedre din hånd-øje koordinering og spore dit jordslag. Mens mange mærker er tilgængelige, har de fleste en tennisbold fastgjort til den ene ende af et langt gummibånd med den anden ende af båndet, der er fastgjort til en tung base, hvilket hjælper med at holde det på plads. Bandet strækker sig, når du rammer bolden og trækker sig tilbage for at returnere bolden til dig, så du kan slå det igen. Det gentagne slag hjælper med at forbedre din timing og konsistens. Disse hjælpemidler er meget bærbare og kan bruges på eller uden for retten - på en hvilken som helst hård overflade.

Del:
Kommentarer