Sådan praktiserer du et drillag, dronning Anne Salute

Sådan praktiserer du et drillag, dronning Anne Salute

Dronning Anne Salute har sine rødder i Navy Precision Drill Team, som har spillet i årevis. Dronningen Anne Salute er en traditionel boreholdsmanøvrering, der ofte udføres offentligt på halvtidsshow, parader og andre store festligheder. Det er en kompliceret manøvre, som kræver styrke og masser af øvelse for at perfektere sine detaljerede, intrikate træk.

Øv dronningen Anne Salute

Forbered dig på det intense fysiske arbejde. Dronning Anne Salute kræver ikke bare at marchere, men også kaste og fange tunge rifler.

Deltag i et borehold. Signaturmetoden til at praktisere Queen Anne Salute er sammen med 12 til 16 boreholdsmedlemmer. Det gøres ikke typisk som en solo performance på scenen.

Øv den komplicerede marcheringsmanøvre. Dronning Anne dikterer omkring 160 trin i minuttet, der bevæger sig ind og ud af forskellige formationer, mens du samtidig fanger og løser riflen.

Brug et riffel med en bajonet. En bajonet er et dolklignende våben, der fastgøres til en pistols næse. Typisk bruges i håndkamp, ​​bruges bajonetter af militæret under Queen Anne Salute, og blod har været kendt for at blive trukket under forestillingen!

Flyt gennem de forskellige positioner underskrift til Queen Anne Salute. Manøvren indledes ved at spinde riflen flere gange og returnere den jævnt til stillingen kaldet Order Arms og endelig placere rifflen på Parade Rest ved din side.

Forbered dig på en udførelse af dronning Anne Salute

Undersøg masterne. Dronningen Anne er yderst værdsat af militære boret hold for sin dramatiske levering og præcise bevægelser.

Træn med det bedste. Arbejd med erfarne boreholdsmedlemmer inden for eller uden for militæret, som har stor erfaring og en stor forståelse af den komplicerede dronning Anne.

Arbejde med rifle kaster gradvist. Eksperter anbefaler at du begynder ved at arbejde på en blød overflade som græs for at forhindre skade eller endda at bryde geværet eller bajonetten. Du kan også eksperimentere med at bruge tilsvarende vægtede objekter i første omgang, før du erhverver riflet.

Ved at dronningen Anne praktiseres historisk i stilhed. Dette gør det muligt for folkemængden at høre andet end de rystende af uniformer, de indviklede marchere bevægelser og kastet riflerne overhead.

Del:
Kommentarer