SĂĄdan plejer du en Cascade Lacrosse hjelm

SĂĄdan plejer du en Cascade Lacrosse hjelm

Mænds lacrosse er blevet betragtet som den hurtigste sport på to fod, og i tillæg til det er det også et ekstremt fysisk spil. Denne fysiske natur har fået sporten til at mandatisere hjelme til alle mænds lacrosse spillere, udover målmænd i kvinders spil. Et premium mærke af mænds lacrossehjelme er Cascade-mærket, men selv en top-mærkehjelm skal tendens til og vedligeholdes. Vedligeholdelse af din Cascade Lacrosse Hjelm involverer rutinemæssigt kontrol af dets integritet for revner eller rust, rengør det og sørg for, at det passer ordentligt efterhånden som du vokser.

Lacrosse Hjelm Komponenter

Lacrosse hjelmen har flere komponenter, der hjælper med at beskytte sine spillere mod hjernerystelser, kontusioner, ansigtsskader og mindre ridser og skraber. Du skal kontrollere disse dele for at sikre, at din hjelm fortsætter med at beskytte dig. Hjelmen består af hovedskallen, som dækker kraniet, og omfatter indvendig polstring, ansigtsmasken, visiret og en hækrem.

Vurder din hjelmens kvalitet

For at opretholde og pleje din Cascade Lacrosse hjelm, skal du konstant vurdere dens kvalitet. Kontroller hjelmens shell for eventuelle revner eller bukser, ansigtsbeskyttelsen for rust, bukser eller løse fastgørelsesanordninger og hakremmen til tårer eller løse fastgørelsesdele. Adressér eventuelle større revner eller buler i hjelmens skal umiddelbart. Tag det til din lokale sportsforretning for at se om hjelmen kan repareres, men forbered dig på at købe en ny hjelm, fordi en revnet hjelm ikke opfylder sportens standarder.

Rengøring udenfor

At være den fysiske sport, det er, vil din lacrosse hjelm uundgåeligt blive beskidt. Selv græspletter kan blive et problem. For at holde hjelmen ren, brug varmt vand og en lap. Sæbe kan skade overfladen af ​​hjelmen. Tør hjelmen ned efter hver brug for at forhindre hård opbygning, der bliver sværere at rengøre. Skrub forsigtigt over nogen pletter eller pletter, og brug derefter en tør lap til at tørre hjelmen.

Rengøring af indersiden

Selv om du måske ikke ser snavs på indersiden af ​​din lacrosse hjelm, er det der. Rengør indersiden for at forhindre hjelmen i at lugte. Fjern de polstrede liners og blød dem i varmt vand i et minut. Klem vandet ud og læg linerne til lufttørre. Når linerne er tørre, fastgør dem til indersiden af ​​hjelmen.

Opbevaring Tips

Find en sikker opbevaringsplads til din hjelm, når den ikke er i brug. Kast ikke din hjelm i din lacrosse taske og lad den være der. Den fugtige pose kan føre til lugt, og i færd med at kaste hjelmen i tasken med resten af ​​dit udstyr risikerer du at forårsage revner og bukser. I stedet finder du et sikkert sted at hænge din hjelm, ideelt i garagen og væk fra de udendørs elementer.

Del:
Kommentarer