Sådan Planlægger du Indoor Exercise for Kids

Sådan Planlægger du Indoor Exercise for Kids

Indendørs træning kan hjælpe med at bekæmpe de dage med dårligt vejr, der kan lade dine børn rastløse. Få dem til at danse, hoppe, krybe, balance og strække, selv når de sidder fast indendørs, og du vil hjælpe dem med at opbygge styrke i deres knogler og muskler, få bedre kardiovaskulær form og opretholde en sund vægt. Plus, børn, der er konsekvent aktive, når de er unge, er mere tilbøjelige til at forblive aktive i resten af ​​deres ungdom.

Aktiviteter for småbørn

Indarbejde øvelse for småbørn i alderen 1-3, der udvikler deres bevægelsesevner og forbedrer øjenhåndskoordinering. National Association for Sports and Physical Exercise (NASPE) anbefaler, at småbørn får mindst 30 minutters struktureret spil hver dag, og at de ikke skal være stillesiddende i mere end 60 minutter, undtagen når de sover.

Gør øvelserne sjove ved at indarbejde spil for at holde småbørn engageret. Et spil kaldet sok kaste spilles ved at kaste bundne sokker i en vaskerumskurv. Alternativ kaste sokker, så dit barn lærer at skifte. Du kan spille følge lederen og få din barnspor og efterligne dig, når du marcherer, kryber, ruller og hopper gennem forskellige rum i huset. Sæt-tempoet spillet beder dit barn om at demonstrere, hvordan et bestemt dyr bevæger sig, når man ringer ud hver enkelt, som kanin eller skildpadde. Spil musik og før dine børn i at træde, hoppe eller marchere på plads til rytmen.

Øvelse til førskolebørn

For førskolebørn i alderen 3 til 5 skal aktiviteterne fokusere på fortsat grundlæggende udvikling af motorisk færdigheder. NASPE anbefaler, at førskolebørn får mindst 60 minutters struktureret fysisk aktivitet og 60 minutters ustruktureret træning. Bortset fra når de sover, skal de ikke være stillesiddende i 60 minutter ad gangen.

Den sovende kæmpeøvelse gør det muligt for børn at bruge deres fantasi, udfordrer dem til at bevæge sig i flere retninger, opbygger smidighed og styrker deres hjerte og muskler. Fortæl børnene, de er at lade som om de er giganter, der nyder at hoppe. Opmuntre dem til at hoppe op og ned for at træne, og at de skal stoppe, når man kalder "sovende giganter". Når du siger "vækkende giganter", hopper børnene igen. Fortsæt med at kalde de to sætninger op, så børnene kan øve sig og starte. Du kan også erstatte andre motoriske færdigheder, som at hoppe som elefanter, kravle som bjørne eller gå som pingviner. Det syngende stærke spil beder børnene om at fungere som et bestemt dyr eller ting, mens du og de synger et velkendt planteskole rim. For eksempel kan de handle som om de røjer en båd, når de synger "Row, Row, Row Your Boat" eller fungere som om de kører en bus eller ruller rundt som de faktiske hjul, mens de synger "Wheels on the Bus."

Øvelse for unge skole-gamle børn

Børn, der er unge i skolealderen, eller seks til otte år, bør få en time eller mere moderat og kraftig motion på de fleste dage og flere 15 minutters træningsøvelser hver dag, som anbefalet af NASPE. Ungene bør ikke sidde i to timer eller mere ad gangen, medmindre de sover.

Ballon øvelse aktivitet har børn udføre en række bevægelser med en ballon. De kan sætte ballonen på gulvet og hoppe eller tage et stort skridt over det. Få dem til at holde ballonen, mens du hopper rundt om forhindringer som stole. Stå foran dit barn siddende i en stol og holde ballonen og få dem til at stå op og tryk på ballonen mod din hånd. Hold hånden høj, og du kan få barnet til at hoppe op for at nå det med ballonen. Du kan også få dit barn til at holde ballonen op ved at tappe den opad og forhindre den i at ramme gulvet eller trykke ballonen frem og tilbage mellem dine to. Børnene har lyst til at spille, men de udfører faktisk et mere struktureret træningsregime med traditionelle øvelser

Øvelse for ældre børn

Børn, der er 9-12 år, er fysisk og mentalt i stand til at gøre mere anstrengende og traditionelle øvelser. Først fører de dem gennem en tre til fem minutters opvarmning, der består af 30 til 60 sekunder, der løber på plads, hopperstænger, tå berører, torso drejninger, marchering på plads og arm gynger. Så tag dem gennem en kreds træning af pushups, situps, squats, step-ups, lunges, hoppe reb, hoppe squats og humle på plads. Skriv navnet på hver øvelse på separate stykker papir og spred dem rundt i huset. Få børnene til at gøre en øvelse i 30 til 60 sekunder og derefter straks gå videre til næste øvelse, indtil de har gennemført alle otte af øvelserne. Du kan også spille musik og bede dine børn om at efterligne dine dansbevægelser.

Del:
Kommentarer