Sådan planlægger du en dag med hestevæddeløb på Arlington Park

Sådan planlægger du en dag med hestevæddeløb på Arlington Park

Der er ikke noget som en dag på løbene. Arlington Park er et af landets smukkeste racerbaner, der ligger cirka 40 minutter fra hjertet af Chicago. Sådan planlægger du en hel dag med spændende racing action på Arlington Park.

En dag med hestevæddeløb i Chicago

Park din bil. Den første forhindring, du vil blive konfronteret med, er, hvor du skal parkere. Der er nogle gode muligheder. Der er masser af selvparkeringspladser til rådighed, der kun drejer sig om tre til fem minutters gang til hovedporten. Men hvis du føler dig sporty, kan du bare trække lige op til indgangen, hvor de tilbyder parkeringsservice til et mindre gebyr. Hvis du tror at du kan vinde på løbene, hvorfor ikke gå efter det?

Få dine racer informationer. Med dit optagelsesgebyr får du et kort racerprogram, der indeholder minimum information om hestene. For den uformelle hestespiller vil det nok nok opfylde deres behov, men hvis du virkelig ønsker at satse med noget formål, tag dig selv en daglig racerform fra et af tribunerne udenfor. Hvis du føler behovet, tilbyder Arlington også handicappers valg. De er alle forskellige, men indeholder ofte et vindende valg, nogle exactas eller trifectas og et spil af dagen. Nogle af de mennesker, der laver disse plukker, kan give dig fremragende information, så det er ikke en dårlig ide at samle et ark eller to.

Sid dig ned i dit sæde. Der er en række siddepladser på Arlington Park. Generel optagelse er $ 7 og seniorer kan komme ind for $ 3 hver torsdag og børn under 17 er gratis, når de ledsages af en værge (husk, de kan ikke vædde!). Parken tilbyder også premium pladser til en højere pris. Der er reserveret plads til rådighed og boksæder, og en god mulighed er at købe en kasse, mens du er på sporet mod et gebyr. Det giver hele gruppen (op til ca. 10 personer) mulighed for at sidde i en kasse sammen i en sektion, der har tjener service. Sporet tilbyder også private kasser, der kan passe hvor som helst fra 20 til 50 personer. Disse er selvfølgelig meget dyre, men det er en fantastisk måde at være vært for en fest på. Nogle af dem kommer endda med dine egne private tellere. Der er også indendørs, restaurant siddepladser til rådighed i et par forskellige værelser. De er meget dyrere end almindelige siddepladser, og de er også meget flotte. Ring frem for at tjekke kjolekode, da nogle af disse værelser har krav. Sesongkort er også tilgængelige, og hvis du bestiller dine billetter online, før du går til parken, kan du få en nedsat sats.

Gå ud til paddocken. En af de smukkeste dele af hele racerbanen er paddock-området, som blev redone, da anlægget sidst var vært for Breeder's Cup. Paddocken er hvor hestene sidder lige før de går ud på banegården. Der er de præpareret og præpareret til deres løb. De går rundt om den cirkulære paddock for alle at se. Race heste er smukke, yndefulde dyr og paddock er det bedste sted at se dem. Paddock er placeret på den modsatte side af hovedbygningen fra hvor sporet er. Du kan ikke gå glip af det - det er elegant udsmykket med masser af blomster.

Sats løbene. Den dårlige nyhed er, at vinde ved hestevæddeløb aldrig er let. Den gode nyhed er, at uanset hvor du sidder, er der tællere, der venter på at tage din indsats i nærheden. De gør det nemt. Hverken du foretrækker at satse via person eller maskine, vil du finde masser af både på Arlington Park. I nærheden af ​​alle væddemål er tv-skærme, der viser løbene fra alle de forskellige parker den dag. Simulcast satsning er et meget populært valg at spille.

Flyt ned til målstregen. Ingen dag i løbene skal være fuldstændig uden et besøg i målstregen - og vi taler øjenhøjde. Tag alle ned til jorden og se race fra snavs. Det er en spændende måde at se løbet færdig.

Del:
Kommentarer