Sådan placeres lapper på hockey trøjer

Sådan placeres lapper på hockey trøjer

Autentiske hockey trøjer er sjove at bære, uanset om du har dem på dit yndlingsholds hockey spil og giver dem på afslappede udflugter med venner eller på isen selv. Men for at gøre disse hockey trøjer til at se rigtig autentiske, bør patches syes på dem på bestemte steder. Disse patches skal syes på en bestemt måde for at sikre, at de ikke kommer ud i vasken eller under den grove kontakt, der er almindelig i et hockey spil.

Bestem hvilke patches du vil have på din hockey jersey og hvor du vil have dem placeret. Patches med en version af holdets logo kan placeres på skuldrene på jerseyens ærmer. Patches, der afspejler den liga du spiller i, som f.eks. En NHL-jubilæum, der symboliserer at spille i playoffs eller Stanley Cup-finalerne, sys ofte over højre eller venstre bryst over holdlogoet på forsiden af ​​trøjen. Hvis en spiller er en holdkaptajn eller en alternativ kaptajn, syges bogstavet "C" eller "A" sædvanligvis på øverste venstre bryst.

Placer disse patches præcis, hvor du vil have dem på trøjen. Brug en nål og en tråd til let at sy patchen på den del af trøjen, og sørg for, at den holder på plads. Sørg for, at denne tråd er den samme farve som resten af ​​trøjen for at hjælpe med at blande den ind.

Læg nylon tråd - stærkere end almindelig sytråd - i en symaskine. Sy plasterne sikkert på jerseyen. Kryds søm langs alle sider af plåstret for at sikre, at den ikke er løs rundt om kanterne. Sørg for, at nylonstrengen er den samme farve som resten af ​​trøjen for at hjælpe med at blande den ind.

Del:
Kommentarer