Sådan placeres et væddemål på et fodboldspil

Sådan placeres et væddemål på et fodboldspil

Der er mange afslappede fodboldfans, der er sikre på, at de kan slå point spred og vinde en masse penge. Selvom vinder på konsekvent basis er utrolig svært, bør det ikke være at placere et væddemål. Sådan kommer du i gang.

Få nogle penge sammen. Beløbet er op til dig. Professionelle sportsspillere kan satse i gennemsnit på $ 20.000 pr. Spil. Mange online sportsbøger accepterer indsatser så lave som $ 1. Så virkelig er det dit opkald, selvom $ 100 normalt er et godt udgangspunkt for en nybegynder gambler.

Find et stikkontakt for at placere dine væddemål. Hvis du bor i eller nær Las Vegas, behøver du ikke at gå langt for at finde en sportsbog. Men hvis du ikke bor i en by med legaliseret sportsvæddemål, er der andre muligheder. Du kan kontakte en bookie, en person, der tager indsatser lige som en sportsbog ville, eller du kunne satse online. Der er mange hjemmesider, der tilbyder væddemål på fodboldkampe (se Ressourcer).

Efter at have valgt en stikkontakt (en online-konto er nok det nemmeste at klare), er du nu klar til at satse på fodbold. Der er mange typer indsatser til rådighed, den mest grundlæggende og almindelige væddemål er punktspændingen. I hvert fodboldkamp er et hold favoriseret over en anden. Så hvis et svagt hold (lad os sige Miami Dolphins) spiller et stærkt hold (New England Patriots), vil patriotterne blive favoriseret til at vinde. Lad os sige, at de er favoriseret med 7 point. Du har to muligheder her: (1) Sæt patrioterne og håber de vinder med mere end 7 eller (2) satse på delfiner og håber, at de ikke taber med mere end 7. Hvis patrioterne vinder med præcis 7, er det en " push "og du får dine penge tilbage.

Hvis du vil satse på patrioterne, og du er i et kasino sportsbook, så tag et væddemål vindue og sig: "Jeg vil gerne have patrioterne på minus 7 for 10 dollars, tak." Medmindre linjen er pludselig flyttet (for eksempel -6,5 eller -7,5) bekræfter tælleren din indsats og giver dig et slip papir, der angiver din indsats. Hold dig til den billet, fordi hvis du vinder, vil du indløse det. Hvis du byder online, logger du bare ind på dit websted, går til fanebladet "fodbold", klik på feltet ud for patrioterne, indtast din indsats, og klik på "Placer væddemål". De fleste steder beder dig om at klikke på en boks for at bekræfte din indsats. Pengene trækkes straks fra din konto, men hvis du vinder, får du betalt mængden af ​​din indsats plus dine gevinster.

Lige nu tænker du nok på dig selv, "Wow, det er nemt! Jeg kunne helt sikkert gå mindst 50 procent." Her ligger problemet. Ingen sportsbog (i Vegas, online eller andre steder) vil betale dig selv penge til en indsats. Så i det førnævnte hypotetiske spil, uanset hvilket hold du tog, ville din $ 10 væddemål ikke vinde dig $ 10. I stedet vil du kun modtage et resultat på $ 9,09 på grund af den 10 procent rake, sportsbooken tager. Derfor, hvis du virkelig ønsker at lave $ 10, skal du satse på $ 11. Dette kaldes "husfordelen" og er grunden til, at sportsbøger tjener penge. At gå 50 procent for sæsonen betyder, at du taber. Du skal gøre det bedre end 53 procent for at bryde lige.

Så de tager alle dine penge, hvis du taber og holder lidt for dem selv, selv når du vinder. Synes ikke retfærdig, gør det? Nå, det er det ikke, så du skal være smart at vinde. At væddemål 10 spil hver søndag er ikke den måde at vinde på lang sigt. Det er meget klogere at vælge 2 til 4 spil, du er sikker på og satse på dem. Prøv at gå 2 og 1 og lav en lille fortjeneste i stedet for at forsøge det nærmeste umulige. Hvis du ikke kan lide et bestemt hold, er der også andre væddemål, som f.eks. Over / under, hvor du satse på, om de samlede point i spillet vil overstige et bestemt antal eller ej.

Hold dig inden for dine grænser. Medmindre du er en meget velhavende person, er det ikke klogt at satse en stor sum penge. Spil, som at drikke, kan blive en afhængighed og en kostbar på det. Der er ikke noget galt med at sætte lidt penge til side for gambling (det er jo jo underholdning) men aldrig satse mere, end du har råd til at tabe. Husk, at der ikke er noget som en garanteret vinder, når det kommer til sportsvæddemål.

Del:
Kommentarer