Sådan passerer du en nyrestein

Sådan passerer du en nyrestein

Sådan passerer du en nyrestein. Det er blevet sagt, at en nyresten er den mest smertefulde oplevelse, et menneske kan have ved fødslen. Nyrestenen gør ondt, når det bevæger sig i nyrerne og gennem dit urologiske system. Jo hurtigere du passerer det, desto mindre smerter skal du udholde. Mens nogle store nyresten kan kræve medicinsk behandling for at hjælpe dem passere, kan de fleste nyresten blive bestået hjemme.

Drik destilleret vand. For hurtigt at overføre nyrestenen skal du drikke meget væske for at stimulere urinproduktionen. Vandhanen indeholder imidlertid bakterier, metaller og andre urenheder, som faktisk kan øge sedimentationen af ​​nyresten. Destilleret vand spyler ud nyresten uden at gøre dem større.

Brug citroner. Tilsæt et par citronskiver til hvert glas vand eller anden drik, du drikker. Citroner er højt i citronsyre, som hjælper med at bryde nyrestenen op og hjælper den med at bevæge sig hurtigere gennem systemet.

Dyrke motion. Træningshjælp forhindrer nyresten, fordi det ikke kun hjælper kroppen med at skylle toksiner, der forårsager dem, men det gør det muligt for nyrestenen at passere hurtigere ved at få det til at bevæge sig. Det øger også din tørst, hvilket får dig til at drikke mere vand.

Forøg dit indtag af citrater. Citrater forhindrer kalcium i at opbygge, hvilket vil hjælpe din nyrestein ikke stige i størrelse, før du passerer den. Citrater findes i druer, gulerødder og appelsiner. Den mest effektive måde at øge dit indtag af citrater på er at drikke drue, gulerod eller appelsinjuice.

Træk din urin. Hver gang du bruger badeværelset, skal du bruge en urinfilter til at fange eventuelle nyresteinfragmenter, som du passerer. Dette lader dig vide, at du har passeret stenen og giver din læge en prøve af den type nyresten du producerer. Din læge kan give dig en urinfilter og prøvekop.

Tips

Se en læge, hvis du tror, ​​du har en nyresten. En læge kører test for at bekræfte, at du har en nyresten og afgør, om du kan passere stenen naturligt eller vil have brug for medicinsk behandling. Øl er en naturlig ekspektorant og øger din urinproduktion. At drikke en øl om dagen, mens man forsøger at passere nyrestenen, gør det muligt at passere hurtigere.

Advarsler

Undgå koffeinholdige og kulsyreholdige drikkevarer, mens du forsøger at passere nyrestenen. Disse drikkevarer dehydrerer dig og reducerer din urinproduktion.

Del:
Kommentarer