Sådan passer du til en fodboldkinstrap

Sådan passer du til en fodboldkinstrap

En chinstrap kan være en af ​​de mest oversete dele af en fodboldspillerens udstyr. Når en hjelm passer korrekt og chinstrap'en er fastgjort på den rigtige måde, vil fodboldspilleren tænke på spillet og hans ansvar og ikke om hans beskyttelsesudstyr. Men hvis chinstrap er for løs, kan hjelmen flytte rundt på hovedet. En for stram kinstrap kan forårsage en masse problemer, herunder at forårsage udskæringer omkring ansigtsområdet.

Trin 1

Sørg for, at hjelmen passer korrekt. Du kan ikke passe dig med chinstrap, hvis din hjelm ikke passer på den rigtige måde. En chinstrap vil ikke fortryde problemerne forårsaget af en løs eller stram hjelm. Hvis hjelmen er for løs, vil spilleren betale som hovedet er på indersiden af ​​en tromle. Hver gang han tager et slag på hovedet, vil han høre efterklang. En hjelm, der er for stram, er ret ubehagelig og vil distrahere en spiller fra at gøre sit job. Chinstrap'en hjælper ikke, hvis den passer korrekt, men hjelmen er ubehagelig.

Trin 2

Spænde din chinstrap, når du prøver på din hjelm. Bemærk, at den ene ende af hakestrengen er boltet til hjelmen og den anden ende spænder til den anden side af hjelmen nær kæbekanten. Hvis hjelmen justerer strammere, da hakstangen er bukket, passer den ordentligt. Dette er, hvad fodboldspilleren skal se på, når man kontrollerer chinstrap.

Trin 3

Tjek chinstrap for slap, når du spænder det. En ideel pasform vil ikke have ekstra plads, når den er bukket. Chinstrap sørger for, at hjelmen passer sikkert til hovedet og giver maksimal beskyttelse. Hvis der er løshed, så vil hjelmen ikke sidde på hovedet som den blev designet, og den vil skifte rundt. Derefter vil det ikke give den designede beskyttelse.

Trin 4

Sørg for, at chinstrap er ikke for stramt. En chinstrap er lavet af støbt plastik, og det er ret hårdt. Spilleren skal kunne åbne munden, snakke og trække vejret normalt, mens han bærer hjelmen og chinstrap. Hvis alle ansigts- og hækbevægelser er vanskelige, og chinstrapene graver ind i bunden af ​​ansigtet og hagen, er det for stramt og kan forårsage irritation i ansigten.

Del:
Kommentarer