Sådan pakker du et kast til et fodboldspil

Sådan pakker du et kast til et fodboldspil

En fodboldspiller med en knækket knogle kan muligvis vende tilbage til banen, før knoglen er helt helbredt. På det tidspunkt kan lemmer eller appendage stadig være i et kast. Af hensyn til andre spilleres sikkerhed kræver nogle fodboldligaer, at kastet bliver pakket, så den skadede spiller ikke ved et uheld rammer en anden spiller med den hårde støbning. Tjek med din liga for at afgøre, om det har minimumskrav. For eksempel kræver Johnson County Park og Recreation District i Johnson County, Kansas, mindst to tommer polstring på et kast i deres ungdomsliga.

Skær boblet wrap, så det er den rette længde. Hold boblen wrap mod støbningen for at måle. Derefter skæres længden og bredden af ​​boblet wrap i overensstemmelse hermed ved hjælp af din sakse.

Vip støbningen med boblet wrap, omslutte det helt. Afhængigt af tykkelsen af ​​viklingen må du muligvis gå rundt i kastet flere gange.

Fastgør boblepladen med pakningstape eller medicinsk tape. Kør båndet langs boblens ydersøm, så det er sikkert på støbningen.

Dæk boblet wrap ved at indpakke det elastiske bandage over hele overfladen. Sørg for at overlappe bandagen, når du pakker på en stram måde. Mange elastiske bandager har nu en selvklæbende overflade. Når du pakker, vil den elastiske bandage sikre sig på toppen af ​​boblen.

Fastgør det elastiske bandage ved at bruge et stykke pakningstape eller medicinsk tape langs det endelige stykke bandage. Den selvklæbende elastiske bandage kan tabe klæbrighed fra sved, snavs og andre elementer under spillet. Tilføjelse af tape forhindrer det i at ske.

Del:
Kommentarer