Sådan overvinder du frygt i fodbold

Sådan overvinder du frygt i fodbold

Med de sjældne undtagelser er der meget få fodboldspillere, der ikke har mærket frygt på noget tidspunkt i deres karriere. Det hævdes, at frygt er en rationel følelse, idet man overvejer, hvor meget smerte der regelmæssigt er påført fodboldbanen, samt erkendelsen af, at en katastrofal skade er en mulighed. Men de store spillere lærer at få deres frygt til at fungere for dem.

Lær så meget som muligt om spillet du spiller. Indse, at fodbold kan være meget farlig, og der er en mulighed for, at du kan lide en alvorlig skade, når du træder på banen. Indse, at du også kan forlege dig selv og blive overvældet af en større, stærkere modstander, der rammer dig med et godt timet skud. At have denne viden vil hjælpe dig med at spille med dine øjne åbne og indse, at du spiller et meget seriøst spil med farlige forgreninger.

Kend dit ansvar, når du er på banen. At kende disse ansvarsområder vil hjælpe dig med at gøre dit arbejde godt. Når du gør dit arbejde godt, er du velforberedt og i stand til at gøre et godt spil og ikke blive såret. Gå gennem dine spil, når du først lærer dem. Tom Bass, en tidligere NFL-assistent coach, der leder NFLs USA Football-program, siger, at frygt er naturligt, når unge spillere bare lærer spillet. "At erkende, at overvinde frygten for kontakt vil ske på forskellige tidspunkter for forskellige spillere, så vær tålmodig og lær sikker teknik," sagde Bass. "Vær positiv i eventuelle kommentarer vedrørende spillerens tilgang til kontakt og gør individuelle kontaktøvelser en del af hver øvelsesperiode."

Beskyt dig selv hele tiden. Når du er nødt til at blokere en modstander, skal du holde øje med det pågældende individ, men også undersøge feltet og udnytte alle andre, der kan komme i dit område. Det er en ting at skulle tage et hit, men det er helt andet, når man ikke er klar over, at det kommer. Hvis du kigger ud over marken før kiggen af ​​bolden, vil du indse, hvem du har chancen for at interagere med. Dette vil begrænse overraskelseskollisioner.

Bliv aggressiv, når du er på banen. Du kan spille spillet med en sund mængde frygt. Bare fordi du ikke ønsker at blive ramt med et brutalt skud betyder det ikke, at du ikke kan levere en selv. Du leverer det første slag. Lad din modstander frygte dig. Dette vil gøre en hel del for at sprede din egen frygt.

Glem hvad andre synes. Mange spillere er bekymrede for at få godkendelse af deres jævnaldrende og trænere. Det burde ikke være en faktor. Hvis det er, vil dit niveau af frygt øges, fordi du vil fokusere på, hvad der kan ske med din sociale status, hvis du undlader at levere. Sportspsykolog Dr. Patrick Cohn mener, at det er meget nemmere og mindre frygtsomt for en atlet at konkurrere, når han gør det for sig selv i stedet for at opnå social godkendelse.

Del:
Kommentarer