SĂĄdan oprettes Baseball Team Schedules

SĂĄdan oprettes Baseball Team Schedules

Hvis du har besluttet at volontør for at hjælpe med at organisere din søns eller datters baseball liga, er en opgave, du måtte blive tildelt, fastsat ligaens tidsplan. Problemet med denne opgave varierer meget afhængigt af antallet af hold i ligaen, længden af ​​sæsonen og de faciliteter, man skal spille på. Hvis du får denne opgave, er det vigtigt at gøre et præcist job for at sikre, at hvert hold i ligaen behandles ens.

Bestem antallet af hold i ligaen, og bestemm derefter, hvor mange spil hvert hold skal spille. Hvis du har fem hold i ligaen, og hver er forpligtet til at spille otte spil, skal du planlægge 20 spil.

Tal med repræsentanter fra hvert hold for at få de datoer, hvor deres hjem baseball diamant er tilgængelig. Et af de sværeste aspekter at planlægge baseball er at sikre, at hvert hold har et sted at spille. Normalt vil et hold have deres diamant booket en nat om ugen, og de andre hold i ligaen vil have deres diamanter reserveret andre nætter i løbet af ugen. Dette gør det muligt for hvert hold at have et "hjemme" spil og et "væk" spil hver uge. Et holds hjemmebane holdes normalt samme dag for at gøre det nemt at huske for forældre og spillere.

Kompilér en liste over hvert hold og sæt otte blanke pletter ved siden af ​​hvert hold. Du skal udfylde hvert tomt sted med en dato for at fuldføre tidsplanen.

Køb en stor kalender i skrivebordsstil for at skrive tidsplanen. Det er vigtigt at have en stor kalender for at holde tingene organiserede. Brug en blyant i stedet for en pen til at foretage ændringer, mens du går.

Planlæg den første uge i ligaen. Hvert hold skal have to spil, eller hvad ligaforvalteren dikterer. Når du har tildelt hvert hold med et hjemmespil, skal du give en modstander til det pågældende spil. Sørg for, at modstanderen ikke spiller sit spil andre steder på samme tid. Hvis det er svært at give hvert hold to spil om ugen, giver et hold tre spil en uge og et spil den næste uge. Hvert hold kan møde dette scenario en eller to gange i løbet af sæsonen. Hvis diamanterne er tilgængelige i længere tid hver aften, kan du planlægge et spil kl. og en anden kl 7:30 på samme diamant.

Gå videre til den anden uge, der fortsætter derfra. Din league executive vil give dig en dato, hvor sæsonen skal ende. Prøv ikke at planlægge mange spil, der fører helt op til den dato, hvis teams har spil, der regner ud i løbet af sæsonen og skal omlægges til slutningen.

Indtast den afsluttede skema i et program som Excel og send det til ligaen til godkendelse. Når den er godkendt, vil den blive distribueret til spillere og forældre.

Del:
Kommentarer