Sådan opretter du en vægttabsgraf

Sådan opretter du en vægttabsgraf

At tabe sig på en sund og håndterbar måde, du skal være konsekvent og vedholdende i din slankekure og motion regime. Et vægttab graf, der holder styr på din kropsvægt over en periode, kan hjælpe dig med at holde kurset. Mens disse grafer kan oprettes med regneark, kan du bruge online eller mobile applikationer til at spore din vægt.

Oprettelse af regneark

Et regnearksprogram, som f.eks. Microsoft Excel, kan generere et vægttabsdiagram. Angiv de datoer, som du vejer dig selv i kolonne 1. Angiv dine tilsvarende legemsvægte i kolonne to. Generelt viser vægttabgrafer en ugentlig eller månedlig vejning. Klik på fanen Indsæt og marker derefter de to kolonner. Vælg en linjediagram, der giver markører. Excel vil automatisk oprette vægttabgrafen, som dukker op ved siden af ​​kolonnerne. Y-aksen repræsenterer vægt og x-akse-tiden. Højreklik på grafen for at tilføje en trendlinie. Fordi en ugentlig graf kan være uregelmæssig, optager højder og nedture, afslører trendlinjen den generelle retning - op, ned eller flad - af dit vægttab.

Brug af Online Trackers

Online applikationer, som f.eks. MyPlate, kan hurtigt generere et vægttabgraf og ikke kræve regnearkfærdigheder. Fordelene ved onlineapplikationer omfatter adgang til yderligere værktøjer, som f.eks. Trackers for kalorier; at kunne kontrollere næringsværdien af ​​din kost og har mulighed for at registrere målinger til din talje, hofter og lår og endda dit vandindtag. Du kan også indstille et vægttabsmål. For spørgsmål om gruppesupport eller vægttab kan du deltage i MyPlate-forummet. Selv om disse applikationer typisk er gratis, skal du bruge en computer og en internetforbindelse.

Sporing på farten

Mobile applikationer giver dig mulighed for hurtigt og nemt at generere vægttabgrafer med trendlinier. I lighed med onlineapplikationer kan du indstille mellemmål og et endeligt vægttabsmål. Hvis du bruger en mobilapplikation, kan du synkronisere vægttabsoplysningerne på din telefon med andre enheder, såsom tabletter eller bærbare computere. Ud over vægttabsporere giver mobilapplikationer dig ofte mulighed for at spore kalorier, motion og næringsværdien af ​​de fødevarer, du spiser.

Shedding overskydende pund

For at opnå et bæredygtigt vægttab, sæt et vægttabsmål og mål derefter at miste en til to pund om ugen for at nå dit mål. Hvis du vil tabe 20 pund, forvent at bruge 3 til 5 måneder - et tab på fire til otte pund pr. Måned - samtidig med at du overholder en slankekure og motion. Etablere mellemmål for at hjælpe dig med at måle fremskridt i dit vægttab. Hvis du bruger en digital skala, skal du registrere din vægt til nærmeste pund eller halv pund. For eksempel, hvis din vægt er 125,2 pounds, indtast 125 pounds for dit vægttab graf.

Del:
Kommentarer