Sådan opretter du en total Gym 1500

Sådan opretter du en total Gym 1500

Total Gym 1500 vil give dig mulighed for at udøve i komfort i dit hjem i dit eget tempo. Når den er oprettet, kan du være på vej til at styrke og toning muskler i både dit øvre og nedre legeme. Når du er færdig med din træning, folder den væk til praktisk opbevaring

Placer Total Gym fladt på gulvet, så der er plads på alle sider til montering. Skub glidebordet mod tværstangen, indtil det ikke går længere.

Spred enheden åben ved at hæve øveren. Det skal hvile på både for- og bagkorset.

Støtter rammen i midten. Hold rammen fra den ene kant, og træk langsomt rammen fra hinanden, indtil den er flad

Find knaphåndtaget på venstre skinne for at frigøre den fjederbelastede knap. Hold den fjederbelastede nål, og træk den lodrette justeringskolonne, indtil den er i opretstående stilling. Løsn den fjederbelastede pin. Du hører en lyd, der angiver, at den er låst i position.

Placér en fod på bagstangen for at forhindre det i at løfte op, og skub skinnerne op i højdejusteringskolonnen ved at placere en hånd på enten højre / venstre skinne. Læg hullet i nederste position af højdejusteringskolonnen, og sæt højdejusterings "C" -stiften fra bagsiden. Skub det ned for at sikre, at det låst sikkert.

Del:
Kommentarer