SĂĄdan opretter du en Sigma Sport Wireless BC 1200 Bike Computer

SĂĄdan opretter du en Sigma Sport Wireless BC 1200 Bike Computer

Cykelcomputere tager cykeloplevelsen til næste niveau. Sigma Sport Wireless BC1200-computeren udfører flere funktioner, som f.eks. Den tilbagelagte afstand, køretid, gennemsnitshastighed, maksimal hastighed, aktuelle hastighed og den samlede afstand, der er tilbagelagt. BC1200 arbejder på to forskellige cykler med en indstilling for "cykel 1" og "cykel 2", der holder styr på statistikken for hver cykel separat. Før du begynder at bruge din computer, skal du dog oprette grundlæggende funktioner, herunder tid på dagen og vigtige ting, som f.eks. Dækstørrelsen på din cykel eller cykler.

Indstil tiden på din Sigma Sport Wireless BC1200-computer ved at trykke på nederste knap, indtil computeren viser uret nederst på skærmen. Vend computeren og tryk og hold den grå "sæt" -knap inde, indtil uret blinker.

Tryk på den øverste knap, indtil du når den rigtige time. Tryk på nederste knap for at skifte til minutter. Tryk på den øverste knap, indtil du kommer til det korrekte antal minutter. Tryk på nederste knap for at indstille sekunderne. Brug den øverste knap for at komme til det rigtige nummer. Vend computeren og tryk på den grå "sæt" -knap i et sekund for at indstille tiden.

Tryk på den grå "sæt" -knap for at sikre, at Sigma Sport Wireless BC1200-computeren er indstillet til "cykel 1." Tryk på nederste knap, indtil "indstillet sprog" blinker. Tryk på den øverste knap for at vælge mellem tilgængelige sprog. Tryk på nederste knap for at acceptere dit valg.

Tryk på nederste knap for at komme ind i MPH / KMH skærmen og vælg enten miles eller kilometer som din foretrukne metode til måling af hastighed og afstand. Tryk på den øverste knap for at bekræfte dit valg.

Tryk på nederste knap for at gå videre til indstilling af hjulstørrelse. Din Sigma Sport Wireless BC1200 computer skal kende din hjulstørrelse for at kunne tælle hjulomdrejninger korrekt, hvilket gør det muligt at beregne hastighed og afstand præcist. Se til diagrammet, der fulgte med din computer, for koden, der passer til din hjulstørrelse. Find din hjulstørrelse på dækets sidevæg.

Tryk på den øverste knap for at fremme numre. Tryk på nederste knap for at gøre det næste ciffer blink. Gentag denne proces, indtil du indtaster alle fire numre af din hjulstørrelse i computeren. Tryk på den grå "sæt" -knap på bagsiden af ​​computeren for at gemme dit valg.

Tryk på den grå "I / II" -knap på bagsiden af ​​computeren, hvis du ønsker at indstille hjulstørrelse til "cykel 2."

Del:
Kommentarer