SĂĄdan opretter du en holdkalender

SĂĄdan opretter du en holdkalender

Opret en holdkalender for at holde spillerne og forældrene opdateret om tidspunkter og steder for praksis, spil og liga-arrangementer. Kommunale ligaer deler tilgængelige felter med andre sportsprogrammer. Ligakalenderen kan vise planlagte tider for praksis og spil, der varierer mellem flere placeringer. Kalendere giver en hurtig reference til tider og steder for at undgå forvirring. Brug Microsoft Word 2003 til at oprette en holdkalender for at sende til alle deltagerne i dit team.

SĂĄdan opretter du en holdkalender

Åbn et nyt Word-dokument og sæt det til landskabslayout. Klik på genvejstasten til Microsoft Word-ikonet for at åbne et nyt dokument. Klik på "File" i menuen øverst til venstre og klik på "Sideopsætning" -valget. Klik på fanen "Papirstørrelse" i dialogboksen, og klik på prikken ved siden af ​​"Landskab" for orienteringsvalget. Klik på "OK".

Lav en overskrift for at identificere måneden og holdet. Klik på centertekstikonet på værktøjslinjen. Klik på knappen fed skrift og klik derefter på rullemenuen i tekststørrelse for at øge størrelsen til mindst 16 point. Indtast navnet på måneden. Tryk på "Enter" tasten og indtast holdnavn.

Kortlæg et rutenettet for kalenderen. Klik på "Tabel" på menulinjen. Rul markøren hen over "Insert" markeringen og klik på "Table" på listen, der vises til højre. Brug op- og nedpilene til at diktere "Antal rækker" og "Antal kolonner" i indsættabellboksen. Vælg syv kolonner for ugens dage. Brug en række til at identificere dagene og tilføj fire eller fem yderligere rækker for at dække antallet af uger i måneden. Klik på knappen "OK" for at få vist et standardformat-tabel med det angivne antal kolonner og rækker.

Definer parametrene i tabellen. Klik på "Table", og klik derefter på "Table Properties." Klik på en check i feltet for "Foretrukne bredde" og brug op / ned pilene til at indstille 10, og brug derefter rullemenuen til måling for at vælge "Tommer". Klik på "Centreret" under justering og "Ingen" under tekstindpakning.

Indstil rækkehøjderne. Klik på fanen "Række" i dialogboksen Tabelegenskaber. Klik på et afkrydsningsfelt i feltet "Angiv højde" under række 1. Brug op / ned pilene til at indstille.3 tommer for første række. Klik på knappen "Næste række". Klik på afkrydsningsfeltet "Angiv højde" og indstil 1 tommer for alle resterende rækker ved hjælp af knappen "Næste række" før hver indstilling. Klik på knappen "OK".

Indtast navne på hverdage i første række. Klik på markøren i øverste boks i hver kolonne for at skrive ind i ugedagene, begyndende med søndag.

Nummer månedens dage. Se en kalender for at finde ud af, hvilken dag måneden begynder. Et link til kalendere på Time og Date dot com findes i nedenstående ressourcer. Indstil teksten til venstre indrykning. Klik i boksen for den dag, måneden starter i anden række og træk for at fremhæve hele vejen til slutningen af ​​rækken. Hvis måneden starter onsdag, skal du markere de sidste fire kolonner i anden række. Klik på ikonet "Nummerering" på værktøjslinjen. Klik på den første boks i tredje række og træk til den sidste boks i nederste række for at markere resten af ​​dagblokene og klik på knappen "Nummerering" igen.

Indsæt tekst i udvalgte dagblokke. Indstil tekststørrelsen til 14. Klik på markøren til højre for nummeret i en dagblok, hvor du vil have tekst inkluderet til. Tryk på "Vælg" og "Enter" for at flytte markøren uden at forstyrre nummereringen. Indtast den relevante tekst til holdhændelsen på den pågældende dag. Brug den samme metode til at tilføje tekst til hver dagsblok for en planlagt holdhændelse.

Del:
Kommentarer