SĂĄdan opretter du en fodboldkamp

SĂĄdan opretter du en fodboldkamp

Fodbold spilles om efteråret. Men hvis en spiller vil være god, skal han træne året rundt. Det er her fodbold lejre kommer i spil. Normalt træner eller sportsdirektører organiserer en lejr for områdespillere om sommeren. En arrangør bør ikke have noget problem, der tiltrækker ivrige campister. Men der er meget, der går i at oprette en fodboldlejr. Det tager mere end at sende flyers ugen før. En arrangør skal sørge for at få det rette personale, faciliteter og forsikring. Så er der den egentlige fodbold --- hvad slags øvelser og positioner skal du lære?

SĂĄdan opretter du en fodboldkamp

Kend dine mĂĄl for at have en lejr. Er det til gavn for lokale spillere? Er det at vinde for dig eller dit fodboldhold? Er det at lave et navn til dig selv?

Bestem hvilken aldersgruppe din lejr vil tjene. Er det til high school kids, eller kan elementære og mellemskole spillere deltage?

Vælg en placering. Mange lejre afholdes på den lokale gymnasium eller college. Men sørg for, at felterne er tilgængelige, og ikke forstyrre en anden planlagt begivenhed, som f.eks. En fodboldlejr.

Leje personale. Du kan ikke køre lejren alene. Spørg områdets trænere og tidligere spillere, hvis de vil være villige til at hjælpe. Find også ud af, hvor meget de ønsker at blive betalt. Hvis du vælger en større navn instruktør, vil det koste mere, men det kan også trække flere campister. De fleste lejre har også atletiske trænere eller medicinsk personale til rådighed for skader.

Vælg en dato. Du vil sikre dig, at dine medarbejdere og lokationen er tilgængelige på de specifikke datoer. Kontroller også kalenderen for modstridende aktiviteter. Hvis der er en stor amerikansk legion baseball turnering den uge, kan du tabe spillere.

Sikker forsikring. Lejre kræver typisk spillere at have deres egen primære forsikring. Lejrene har dog ofte en gruppe sundheds- og ulykkesforsikring eller overskydende forsikringsdækning, der giver begrænset dækning til campister.

Planlæg alle detaljer. Nogle lejre leverer sportsdrikke og snacks. Andre får spillerne til at bringe deres egne. Skitsere de øvelser, du vil gøre, og hvor længe hver vil vare.

Kend de lokale regler. De fleste high school styrende organer har begrænsninger på hvad der er tilladt. For eksempel tillader Kansas State High School Activities Association en træner at gennemføre en uges sommerlejr for sit hold. Men han kan ikke bruge skoleuniformer eller spillerudstyr og kan ikke have kontaktfodboldlejre.

Annoncer lejren. Hvis det er en regionallejr for high school-spillere, skal du kontakte alle de lokale high school fodbold trænere. Hvis det er til en by, skal du tale med forældrenes booster club.

Del:
Kommentarer