SĂĄdan opretter du en Cheerleading Chant

SĂĄdan opretter du en Cheerleading Chant

En cheerleading chant er en peppy, short cheer, der udnytter armbevægelser og benpositioner til at fremhæve ord eller temaer. Bevægelserne i sangen følger ordets takt eller rytme. Enkelhed er nøglen til udvikling af en sang. Du kan bruge din stemme, arme og ben eller klappe for at holde takt. Chants gentages tre eller fire gange.

Opret en Cheerleading Chant

Ved at cheerleading klap er ikke bare en klap. De fleste squads bruger klappen til at holde rutinen skarp. Hænderne skal være stive, så klappen er præcis, så bøj ikke dine fingre overhovedet eller krøl fingrene fra den ene hånd over den anden.

Brug dine hænder ofte, da der er fem grundlæggende håndstillinger: knive, daggers, spande, lysestager og knockers. Med hver af disse positioner er der to vigtige ting at huske. Hold altid håndledene stive, og hold dine tommelfinger udenfor, når dine hænder er i knytnæve.

Hold din stemme lav og høj og hold et smil på dit ansigt. Hvis du råber fra brystet i stedet for fra halsen, vil din stemme naturligvis lyde og bære yderligere. Hvis du ser ud som om du har det sjovt, vil publikum have det sjovt.

Opret en chant ved hjælp af grundlæggende holdinformation som at indsætte maskotens navn, dit teamfarve eller dit skolens navn, men du kan lide. Der er nogle grundlæggende chants, der kan bruges til enhver sport chants.

Udnyt ideer fra cheerleaders hjemmeside (se Ressourcer nedenfor). Mange gange trænere og cheerleaders vil samarbejde sammen for at skabe chants og skål og der er masser af online ressourcer til nye chants.

Del:
Kommentarer