SĂĄdan opretter du en Bowling League

SĂĄdan opretter du en Bowling League

Fra datoaftener til internationale turneringer tilbyder bowling forskellige niveauer af konkurrence og engagement for alle deltagere. Selvom du ikke ønsker at skåle professionelt, giver bowlingligor en måde at socialisere med venner og drikke et par øl, mens du nyder sporten i et struktureret miljø. Ud over et par grundlæggende principper - som at holde score og spore førsteholdet - har du flere muligheder at overveje, når du starter en bowlingliga.

Valg af et hus

Du kan have en foretrukken dag og tid i tankerne, når du starter liga-byggeprocessen, men planlægning kan begrænses af tilgængeligheden på dit lokale bowlingcenter. Husene har med andre ord kun plads til et bestemt antal ligaer og bowlere hver nat i ugen. Sørg for at tale med alle faciliteter i dit område, men vær forberedt på at gøre nogle indrømmelser. Vælg det hus, der tilbyder den bedste tidsplan, giver de letteste rejsetider for de fleste af dine potentielle medlemmer og citerer den bedste pris for afstamning - de penge, du betaler for brug af banerne hver uge.

Afslutning af logistik

Når du har fået et bowlingcenter udvalgt med en ugentlig skema, skal du vælge længden af ​​din liga. De fleste ligaer løber længden af ​​en sæson - efterår, vinter, forår eller sommer. Dette skaber omkring 12 ugers bowling, herunder playoffs og turneringer, selvom ferie resulterer i nogle uger. Herefter beregne et prispunkt. Medlemmerne betaler et ugentligt gebyr for at dække deres slægt, skostudlejninger og præmiefondsbidrag. Fordi omkostninger kan være afskrækkende for potentielle deltagere, vil du gerne afbalancere overkommelighed med oprettelsen af ​​et stort prisbudget. En måde at få mest ud af en lille prisfond er at afstå fra trofæer og andre fysiske æresbevisninger - i stedet kun tilbyde kontantpriser for holdplacering og nogle individuelle præstationer som højt gennemsnit.

Tiltrækning af medlemmer

I alle faser af planlægningsprocessen skal du markedsføre din liga til potentielle medlemmer. Faktisk kan nogle bowlingcentre kræve en hovedtælling, før man diskuterer priser eller tilgængelighed. Men nogle huse vil planlægge din liga uden hårde tal og vil endda hjælpe dig med at annoncere ved at sende flyvere internt og gøre meddelelser under andre arrangementer. Mund til mund og indlæg på sociale medier giver yderligere midler til at fremme din liga. Forud for den første nat planlægge et møde for at bringe alle fremtidige bowlere sammen. Diskuter liga regler, playoff format, team rosters - især antallet af medlemmer pr team - og eventuelle potentielle ændringer til annoncerede priser eller tidsplaner.

Valg til sanktion

Endelig skal du og dine medlemmer diskutere sanktionering. Sanktionering er processen med at registrere med United States Bowling Congress, som styrer bowlingens sport. For at sanktionere din liga skal du sikre dig at bowlingcentret er certificeret, og at hver deltager får et USBC-medlemskort. Mens sanktionering giver medlemmerne vigtige fordele - f.eks. Adgang til nationale priser og anerkendelse, samt muligheden for at deltage i visse turneringer - det øger også omkostningerne ved deltagelse. Konkurrencedygtige ligaer med erfarne bowlere bør altid sanktionere, men rekreative ligaer kan have mere fordel af lavere priser end fra forbindelse med USBC.

Del:
Kommentarer