SĂĄdan opretter du en bankkonto til Soccer Club

SĂĄdan opretter du en bankkonto til Soccer Club

Det er ofte nødvendigt for fodboldhold at åbne op for klubbankkonti for at styre penge relateret til alt fra fundraiser indtjening til betalingen af ​​spillerens bidrag. For at forhindre forvaltningen af ​​midlerne gennem personlige bankkonti, er det bedst at åbne en konto i klubben navn og vælge en kasserer til at administrere kontoen.

Udfyld en "SS-4" ansøgning via Internal Revenue Service for at få et Employer Identification Number. Dette vil give klubben en skattefri status på kontoen. I "Box 9a" i formularen vælger du "anden nonprofit organisation" for typen enhed og angiver "fodboldklub" i det givne område. I "Boks 16", der angiver virksomhedens hovedaktivitet, skal du vælge "andre" og angive noget i retning af ungdom eller samfundsudvikling.

Vælg en bank i det område, hvor fodboldholdet er baseret. Sørg for, at banken tilbyder kontanter uden gebyr for både kontrol- og opsparingskonti. Det kan også være en fordel at vælge en bank med udvidet og / eller lørdagstid for at imødekomme klubbens behov.

Tag EIN-dokumentationen fra IRS til banken sammen med en indledende indbetaling fra klubben. Anmod om at ĂĄbne en ny bankkonto i klubben navn.

Udfyld det nødvendige papirarbejde på klubbens bankkonto. Sørg for at inkludere navne på personer, der skal have adgang til kontoen, som f.eks. Kasserer, præsident og sekretær for klubben.

Del:
Kommentarer