SĂĄdan opretter du din egen fodboldprediktionsliga

SĂĄdan opretter du din egen fodboldprediktionsliga

Fodbold rundt om i verden, som amerikanere kalder fodbold, giver fans en række ligaer til at følge, hovedsagelig i Europa. Fans, der nyder at følge de forskellige ligaer, kan godt lide at spille i en fodbold forudsigelse liga. For disse ligaer forudsiger spillerne, hvem der vinder hvert spil, og hvad slutresultatet vil være for hvert spil. Korrekte svar tjener point. I slutningen af ​​sæsonen vinder den person, der har flest point, prisen for ligaen. Nogle ligaer tilbyder præmier for de første tre eller fire finishere.

Trin 1

Indsamle en gruppe familie og venner, der følger fodbold og vil gerne deltage i din fodbold forudsigelse liga. Hvis du ikke har nok folk til at deltage, spørg de andre deltagere, hvis de kender nogen, der er interesseret. En solid liga skal have mindst 10 spillere.

Trin 2

Bed hver spiller om at betale et indgangsgebyr. Dette gebyr skaber priserne for ligaen. I de fleste tilfælde vil du gerne betale for de tre bedste spots. For eksempel tjener førstepladsen 50 procent, andetplads tjener 30 procent og tredje plads tjener 20 procent.

Trin 3

Opret et regneark for at logge på hver spiller ugentlige forudsigelser. Regnearket vil også hjælpe dig med at holde styr på scorerne for hver spiller. Placer hver spillers navn i kolonner langs toppen af ​​regnearket. For rækkerne indsætter du spilene for hver uge. Når spillerne ringer ind, skal du indtaste holdets initialer, hver spiller forudsiger at vinde. Efter spillene kan du placere et mærke i pladsen for hver spiller, der var korrekt.

Trin 4

Opret et andet regneark for at holde styr på slutresultatet forudsigelser. Dette kan være en nøjagtig kopi af dit originale regneark, men brug det til at indsætte scoringer i stedet for holdvindere. Efter spillet skal du markere alle de score, som spillerne gættede korrekt.

Trin 5

Instruer spillerne hvordan og hvornår de skal lave deres forudsigelser. For eksempel bede hver spiller om at kalde deres gæt ud senest en time før starten af ​​det første spil i ugen. Gør dig tilgængelig til at tage opkald fra spillerne hver uge.

Trin 6

Giv hver spiller en udskrift eller e-mail i regnearket hver uge for at vise, hvordan hver person gjorde for ugen. Du kan ogsĂĄ give et overblik over hvor hver spiller stĂĄr overordnet.

Del:
Kommentarer