SĂĄdan opretholder du en iltledning fra tangling

SĂĄdan opretholder du en iltledning fra tangling

Supplerende ilt er ofte påkrævet efter en sygdom eller kronisk sygdom. Den opbevares i en tank og leveres i næsen gennem kanylen - små rør der passer ind i hver næsebor. Slanger forbundet til tanken leverer ilt til dette næsestykke. Disse rør er tilgængelige i forskellige længder, så brugeren kan bevæge sig rundt i sit miljø uden at ændre tankens position. Overdreven slange kan også være en fare, da det kan blive sammenbrudt og få brugeren til at tur. Der er flere måder at holde et iltrør i klemme.

Brug det korteste rør, der er muligt for at udføre daglige opgaver. Få en lille, bærbar tank med en skulderrem til brug i samfundet. Dette minimerer mængden af ​​slanger, der er nødvendig, og holder tanken tæt på dit hoved.

Rul overskydende slange og brug maskeringsbĂĄnd for at sikre det pĂĄ din skjorte eller trolle.

Træk slangerne gennem rørisolering eller en poolnudel (forkortet) for at holde linjen i klemme. Dette er især nyttigt, når brugeren er et barn.

Placer iltrøret under dit tøj, rådgiver University of Maryland Medical Center. Træk det op et bukseben og under din skjorte til dit ansigt. Dette vil holde røret fra at blive rystet af dine arme.

Del:
Kommentarer