SĂĄdan opretholder du bowlingbaner

SĂĄdan opretholder du bowlingbaner

Bowlingbaner se daglige handlinger. Blæse kugler rutinemæssigt strejke træbanerne med kraft, hvilket forårsager langsom men uundgåelig skade. Regelmæssig vedligeholdelse og rengøring skal ske for at sikre et førende spilcenter. Snavs på banen kan forårsage kugler til at vride i unaturlige retninger. Til sidst vil seriøse bowlere finde denne fejl uprofessionel og måske vælge at tage deres forretning andetsteds. Invest er rengøringsudstyr for at gøre opringning af støv og konditionering mere effektiv til dig og din virksomhed.

Støv og rengør bowlingbaner regelmæssigt med flydende opløsninger for at holde dem i optimal form. Dusting skal ske tre til fire gange hver dag, ifølge Jay Hawk Bowling. Et støv skal være færdigt første om morgenen for at fjerne støv, der afregnes natten over. En anden støvning skal udføres før din daglige konditionering, så snavs ikke sætter sig i balsammen. Endelig støv inden du forlader for dagen for at slippe af med resterende snavs. En duster er en maskine, der trækkes over træoverfladen for at gøre støv mere effektiv og praktisk. Denne maskine skal køres fra pin-dækket til den ujævne linje. Træk maskinen ud af banernes kanter og over ristene. Rengør resterende støv i gutterne med en mopp.

Brug en rengøringsmaskine på banerne. Rengøringsmaskinen skubbes over hele baneoverfladen og anvender en flydende rengøringsmiddel. I tilfælde af at en kombinationsrengøringskonditioneringsmaskine anvendes, skal der stadig foretages en støvning på forhånd.

Tilstand banerne. Bowlingbaner balsam består mest af mineralolie med et udjævningsmiddel og et antistatisk middel, ifølge Free Patents Online. Både naturligt træ og syntetisk bowling-grønt gulve skal være konditioneret. Olie påføres for at reducere skidmærker forårsaget af tab af bolde på træet. For at undgå røden af ​​olie anvender nogle bowlingbaner ejere et lag nonstick overflader til banerne i stedet for olie. Så lidt balsam som muligt bør anvendes, ifølge Jay Hawk Bowling. hvis rengøringsmidler eller oliekonditioneringsanlæg må sive ind i træet, kan det forårsage alvorlige problemer. Anvend ikke ekstra balsam til at dække slidte baner. Selvom dette vil fungere midlertidigt, vil det medføre mere skade på træet i det lange løb. Stram banerne regelmæssigt for alle rengøringsmidler og balsam for at reducere kontakten med træet. Stripping sker overalt fra en gang om dagen til en gang om ugen, ifølge ejerens præference. Vacuum lane-stripping udstyr bruges til denne opgave.

Udfør regelmæssige reparationer til beskadigede baner. Reparationer kan foretages på en gang ved at genopbygge. Denne proces indebærer slibning og refinishing af banen for at opnå en glattere overflade. Når bowlingkugler rammer banens overflade, kan de chip væk ved forseglingen og forårsage små chips kaldet nikkelmærker. Denne almindelige skade kan repareres efter behov hele året. Sand overfladen af ​​chippen og grave ud snavs og olie, der sidder fast i spalten. Påfør klar polyurethan på chippen og brug en skum pensel til at påføre antallet af lag, der er nødvendige for at udjævne chippen. Sprækker kan løses ved at bore i det revnede træ i en passende vinkel og injicere en epoxy. Epoxyen forsegler sprækken og forhindrer den i at åbne yderligere, samt give en glat overflade på banen.

Del:
Kommentarer