Sådan opløses en nyrestein

Sådan opløses en nyrestein

Min mor led af nyresten. Så meget sådan, at tilbage i 1950'erne, da de ikke vidste så meget om tilstanden, fjernede lægen en af ​​hendes nyrer. Mor levede i mere end 40 år med en nyre. Det betød dog at være ekstra forsigtig, når det gjaldt nyresten. Jeg vil fortælle dig, hvordan man opløser en nyresten.

Nyresten er små mineralforekomster, der dannes over en periode. Det begynder generelt meget lille, men har tendens til at vokse over en periode, hvis det ikke skylles gennem vores kropssystem. Urolog har fundet ud af, at nyresten kommer fra en stor deponering af calcium eller urinsyre i urinen. Det kan også skyldes utilstrækkeligt vand i nyrerne, som opløses vores affald. Min mor anbefalede ofte, at vi drikker en gallon vand hver dag. Nyresten viser sig også i forskellige størrelser og har været kendt for at spænde fra 4 mm til 7 mm. Hvis stenen er lille nok, kan den opløses alene, hvis personen drikker den rigtige mængde væske. Nogle sten kan kræve operation, fordi de er for store til at gå væk ved blot at drikke vand eller væsker for at skylle dit system. I dette tilfælde kan nogle urologer vælge at bruge vibrationsteknikken i håb om at bryde stenen op i mindre stykker, så de kan opløses. Den mest almindelige nyresten er calciumphosphatstenen, som normalt behandles med vitamin C.

Opløs stenen.

For at opløse en kalciumnyresten blandes 1 kop koncentreret citronsaft med 1 liter vand og drikker det. Gentag denne proces to gange mere om en 24-timers periode. Hvis stenen er vedvarende, skal du kontakte din læge.

Forebygge nyresten.

Nyresten kan undgås ved at øge væsken og C-vitaminindtaget. Prøv at drikke frugt og grøntsagssaft for at øge kroppens citratniveau. Citrat har tendens til at stoppe calciumopbygning. Hold dig væk fra sodavand og fødevarer med højt sukkerindhold.

Prøv at tage et godt B-kompleks vitamin supplement hver dag. Nyresten er ekstremt smertefuldt. Men dette er en naturlig måde at opløse din nyre sten på.

Tips

Flere hjemmesider tilbød information om, hvordan man kan opløse nyresten. Jeg foreslog den, min mor brugte, fordi jeg ved, at den virker. Få adgang til webstederne i ressourceafsnittet nedenfor for andre foreslåede løsninger og forebyggelser. Hold dig væk fra sukkerholdige fødevarer.

Del:
Kommentarer