Sådan opererer du Trek Preload Shocks

Sådan opererer du Trek Preload Shocks

Trek's forspændingschok giver ryttere mulighed for at ændre suspensionens gaffels egenskaber, mens de kører. Dette kan være nyttigt i situationer, hvor en rytter dækker flere typer terræn på en enkelt tur. Ved at ændre forladningen, eller endda låse chokket helt, kan du tilpasse din cykel til en lang række situationer. Lær at betjene Trek chok og drage fordel af denne funktion.

Undersøg forsiden af ​​din cykel, specielt toppen af ​​højre gaffelkolonne. Her finder du flyttejusteringsknappen, der er markeret med "-" og "+" og ordet "lås".

Drej drejeknappen helt til "-" symbolet og læg vægt på styret. Bemærk hvordan chok reagerer ved at sænke i gaflen kolonner. Ved denne indstilling er chokket "åbent", hvilket betyder, at det er frit at bevæge sig og komprimere i henhold til mængden af ​​tryk, det er sat under.

Drej knappen tættere på "+" symbolet og skub håndtaget igen. Bemærk, at denne gang er chokerne sværere at komprimere i gaffelkolonnerne, hvilket giver gaflen en stivere følelse, som om du pludselig havde tabt meget af vægten.

Drej knappen helt til symbolet "Lås". Skub igen på styret, og chokket bevæger sig slet ikke. Dette er "lockout" -mekanismen, som effektivt slukker enhver funktionalitet af suspensionen i gaffelen.

Tag en tur og hold disse indstillinger i tankerne. Når du krydser forhindringer, kørestier eller udfører tricks på din cykel, skal du holde knappen tæt på "-" symbolet for at absorbere disse ydre kræfter. Når du kommer ud af stien og på glattere terræn, skal du nå ned og flytte knappen mod "+" eller helt til "lås" -symbolet for at stive chokket. Dette vil holde choket fra at absorbere den strøm, du sætter i pedalerne, når du ikke behøver suspensionen.

Del:
Kommentarer