Sådan opblæses en Everlast Speed ​​Bag

Sådan opblæses en Everlast Speed ​​Bag

Boksning er en farlig sport, der kræver træning, før du møder en modstander. De fleste boksere bruger år til at konditionere deres krop og derefter tilbringe uger eller måneder mellem kampene forbereder hver modstander. En af hovedkomponenterne i en boxers træning er speedbaggen. Speed ​​tasken hjælper en fighter med hans slaghastighed og nøjagtighed. Everlast, en populær maker af bokseudstyr, gør fartposer, der tager kun få minutter til at oprette.

Trin 1

Fastgør din oppustningsnål. Som med de fleste oppustelige atletiske gear, skal du bruge en oppustningsnål, som forbinder på enden af ​​din luftpumpe.

Trin 2

Fugt den blæsende nål lige før du smider den ind i din Everlast speed taske. Du kan simpelthen dunk din nål i lidt vand eller endda spytte på det. Hvis du ikke smører nålen, før du tvinger den ind, kan du enten punktere luftblæren eller bryde nålen i posen.

Trin 3

Indsæt den fugtede nål i Everlast-hastighedsposen. På bunden af ​​fartens taske er indsættelsespunktet - det har et lignende udseende til inflationshullet i en basketball eller fodbold. Når du har smurt inflationstangen indsætter nålen så langt den går.

Trin 4

Kontrollér, at luftblærens skjold er lukket. Hvis din taske er helt ny, bør dette ikke være et problem. Det skal allerede være lukket, men bare hvis det ikke er tilfældet, skal du sørge for at posen er forseglet og bundet lukket.

Trin 5

Pump højst fire pund luft ind i fartposen. Hvis din luftpumpe ikke har en luftskala på den, er en god visuel referenceramme at vente, indtil Everlast-hastighedsposen ikke har nogen rynker i den. Når rynkerne er pumpet ud, giv det et par mere gode pumper for at sikre, at posen er fuldt oppustet. Du bør være i stand til forsigtigt at klemme den oppustede taske og skubbe i læderet lidt lidt.

Del:
Kommentarer