Sådan opbevares vitamin B12-injektionsvæske

Sådan opbevares vitamin B12-injektionsvæske

Vitamin B12 hjælper din krop til at bruge jern, metabolisere fedtstoffer og kulhydrater, og producere sunde blod og nerveceller. De fleste mennesker kan få nok B12 fra en sund kost eller mundtlige kosttilskud, men der er en række lidelser, der kan kræve vitamin B12 injektioner. Hvis du ikke er i stand til at absorbere vitamin B12 via orale kosttilskud, kan din læge muligvis ordinere injicerbar B12 som et alternativ. Korrekt opbevaring af injicerbar vitamin B12 hjælper med at holde det frisk.

Hent kun recepten fra apoteket, når du kan tage det hjem med det samme for at gemme det korrekt.

Undgå opbevaring af din injicerbare B12, hvor den udsættes for for meget varme, kulde eller fugtighed.

Hvis dit hjem er fugtigt, køb silikagelpakker (tørremidler) for at hjælpe med at kontrollere fugt.

Opbevar de vitamin B12 injicerbare beholdere i et køligt, tørt område. Temperaturen bør ikke være under 59 grader eller over 86 grader Fahrenheit (mellem 15 og 30 grader Celsius). Opbevar ikke produktet i direkte sollys.

Opbevar ikke din injicerbare B12 i et rum med høj luftfugtighed, som et badeværelse. Hvis dit hjem er meget fugtigt, kan du placere beholderne er en lukket kasse med silicagelpakker for at hjælpe med at kontrollere fugtigheden. Silikagelpakker kan bestilles fra onlineforretninger, som f.eks. Silicagelpackets eller multisorb, lokale apoteker og lokale boligforbedringsbutikker.

Tips

Indkøb af genanvendelige silicagelpakker kan være mere omkostningseffektive end at købe engangsemballager.

Advarsler

Opbevar injicerbar B12 væk fra børn og kæledyr.

Del:
Kommentarer