SĂĄdan opbevares astmainhalatorer

SĂĄdan opbevares astmainhalatorer

Astma inhalatorer er en hurtig og bekvem måde at levere medicin på for at lindre symptomerne på astma. Inhalatorer er den foretrukne metode til dispensering af både broncho-dilatatorer, såsom albuterol, som virker hurtigt for at åbne bronkialrør og tillade patienten at trække vejret lettere; og antiinflammatoriske midler som salmeterol, som arbejder over tid for at reducere inflammation i luftveje. Hvis du har astma, kan du have flere inhalatorer og kan holde dem på en række steder, såsom en pung, gymnastiksæk eller på sengebordet. For at din inhalator skal fungere korrekt, skal du overholde nogle forholdsregler ved opbevaring.

Udskift hætten på inhalatoren efter hver brug. Dette holder støv og snavs af mundstykket og holder alt fra at komme ind i inhalatoren og blokere handlingen.

Opbevar inhalatoren i et rent miljø. Du vil måske beholde en redningsinhalator i din gymnastiksæk eller rygsæk, så det er praktisk, men at dele plads med dine beskidte træningsstole er ikke sund for dig eller inhalatoren. I stedet skal du sætte din inhalator i en forseglet lynlås. Det vil stadig være praktisk, når du har brug for det, men det vil altid være rent.

Hold inhalatoren væk fra ekstreme varme og kulde. Handsken på din bil kan virke som et praktisk sted at opbevare en inhalator, men den ekstreme varme og kolde inhalatoren vil blive udsat for i din bil kan ændre sammensætningen af ​​medicinen og gøre den ineffektiv. Patientinformationsarket for en form for albuterol, mærke Proventil, advarer om, at inhalatoren ved temperaturer over 120 grader kan briste. (Reference 2) Proventils producenter anbefaler at opbevare det ved temperaturer mellem 59 og 77 grader Fahrenheit, og dette er et godt udvalg, der skal tages i betragtning for alle inhalatorer.

Advarsler

Din inhalator skal være ved stuetemperatur, inden du bruger den. Hvis det er koldt, varm det i dine hænder. Forsøg aldrig at varme det op med en kamp eller under rindende vand.

Del:
Kommentarer