SĂĄdan omstilles en PSE Compound Bow

SĂĄdan omstilles en PSE Compound Bow

PSE fremstiller fem forskellige sammensatte buelinjer omfattende i alt 41 buer. For korrekt at opretholde en sammensat bue, skal du ændre strengen mindst en gang om året eller hver 5.000 skud. For at ændre strengen i en kompressionsbue, brug en bue tryk. To typer er tilgængelige; trykpressen eller trykpressen. En kompressionspress skubber mod lemmerne vandret og lindrer spændingen på snoren. En pull-type press trækker stigningen mellem rullerne lodret for at lette spændingen på snoren.

MĂĄlinger

Mål afstanden mellem strengen og hvor den øverste del møder stigrøret, og hvor bundbenet møder stigrøret. Skriv ned denne måling til senere.

Mål afstanden mellem kigtsynet ned til toppen af ​​strengsløjfen. Skriv det også ned.

Markér kameraet på begge sider af lemmerne ved hjælp af markøren. Dette giver dig mulighed for at sørge for, at cam'en bliver sat på plads igen efter ændring af strengen. Markér eller skriv ned, hvilken pinde strengen er fastgjort, så du er sikker på, at trækvægten forbliver den samme.

Place Bow i Bow Press

Løsn lemboltene fire drejninger fra bundindstillingen, før du sætter buen ind i buepressen.

Placer bue i bue pressen. En kompressionspress skal kontakte bøjlen på benet lige under tomgangshjulet og kameraet; en pull press skal kontakte bue på stigrøret så tæt på lemmen som muligt. Lammens ruller skal røre lemmen mindst fire inches fra lemmen lommen, men ikke så langt op, at lemmerne ruller ud af rullerne.

Påfør spændingen på bøjlen, indtil bøjstrengen bliver løs. Løs ikke over.

Udskift streng

Fjern den gamle snor og kabel. Sammenlign længden af ​​det nye kabel til det gamle kabel og den nye streng til den gamle streng for at bekræfte, at du har den korrekte strenglængde.

Fastgør det nye kabel til akslen øverst på lemmen. Træk det mellem lemgaflen og rundt på kameraets yderside. Placér den anden ende på kabelnålen.

Sæt den nye streng rundt om ydersiden og under cammen, gennem lemmerne og tilbage gennem spalten. Hæk den på den rigtige pinde; køre den over buen til den anden lem og omkring ydersiden af ​​idlerhjulet. Træk snoren ned gennem lemmerne. Kryds snoren og kablet enten før kabeldiagrammet, og træk derefter snoren gennem diaset eller træk snoren gennem diaset og kryds derefter med kablet. Sæt strenget tilbage omkring kameraets yderside og hæk det på den markerede pinde. Løkke snoren rundt og læg den i sporet.

Kontrollér cam position og skift om nødvendigt. Slip trykket på pressen og fjern bøjlen. Kontroller målingen og sørg for, at de er de samme. Foretag justeringer efter behov.

Del:
Kommentarer