Sådan øges hastigheden af ​​en Club Golf Cart

Sådan øges hastigheden af ​​en Club Golf Cart

Golf carts bruges på offentlige, eksklusive og private golfbaner over hele verden. Ikke alene ses de på kurser, men også på store ejendomme og parker, herunder anvendelse som fritidsfordele. Hvis din vogn ikke er hurtig nok til at bruge sine fabriksindstillinger, kan du øge hastigheden på din klubvogn med et par enkle tweaks.

Power rengør vognen ved hjælp af en slange og sæbevand. Sørg for at rense hele vognen og rundt om hjulene og hjulbrøndene. Dette sikrer, at din vogn bevæger sig mest effektivt.

Fjern eventuelle unødvendige stativer eller genstande, som kan veje din vogn ned eller sænke hastigheden på vognen.

Fjern begrænseren under gaspedalen, hvis der er en. Der kan være en bar, der begrænser dig fra at trykke på din pedal hele vejen, og det kan tages ud med en skruenøgle og en skruetrækker.

Juster guvernøren inde i vognens motor. Guvernøren er en T-formet metalstav nær toppen af ​​din motor, og ligger lige ved siden af ​​karburatorens cylindre. Du kan fjerne guvernørens hastighedsbegrænsninger ved at fastgøre guvernøren tættere mod karburatoren.

Tilføj større dæk til din indkøbsvogn. Større dæk kan tilføjes ved blot at fjerne de gamle, og dette giver dig mulighed for at dække mere jord uden at øge motorstørrelsen.

Del:
Kommentarer