Sådan øges din lodrette spring og eksplosivitet

Sådan øges din lodrette spring og eksplosivitet

Hvis du vil have den ekstra kant i sport, er det vigtigt at have en højere lodret. Forskellen mellem high school og college og det faglige niveau kan være et par inches i lodret spring. Her kan du forbedre din eksplosivitet til sprint eller sport, der kræver spring.

Stræk ud før og efter en træning, og også før du hopper. Stretching er vigtigt, fordi det forbereder dine muskler til aktivitet, reducerer risikoen for skade og forhindrer ømhed. Ud fra et hoppende perspektiv forbedrer stretching faktisk din lodrette. Det gør det muligt for dine benmuskler at indgå og udvide mere end hvis du ikke strækker sig og dermed øger din evne til at hoppe højere. Tænk på dine ben som spoler. Jo mere du strækker, desto mere kan du spole dine ben op for at eksplodere mere.

Løfte vægte. Ikke kun skal du hugge, arbejde med hamstrings og kalve, men du bør også udvikle overkropsstyrke også. Udvikle dine skuldre, biceps, ryg, bryst og abs. Overkroppen spiller en stor rolle i din lodrette, og at have en stærkere vil lade dig springe højere. Bare prøv at hoppe uden at flytte dine arme og holde ryggen oprejst, og du vil se, hvad jeg mener.

Spring efter dig træthed dine muskler. For eksempel skal du sidde en mur, hvor du sidder med ryggen mod væggen, og dine ben er bøjet, indtil dine ben brænder, og du kan ikke gøre det længere. Straks efter, hopper et sæt af kasser. Når dine quads allerede er trætte, er det den bedste tid at hoppe, fordi du får mere ud af det.

På box hopper, øve hurtighed. Når du hopper op på kassen, stå af og så snart du lander, hop igen op igen. Du bør gøre disse i sæt af 12 og gøre omkring 2-3 sæt pr træning. Som du fortsætter med at forbedre, bevæg dig op i højden, indtil du kommer til ca. 3 fod. Du kan gå videre, hvis du er i stand til.

Før og efter en træning, skal du springe på væggen. Dette er når du står over for en væg og hopper så højt som muligt for at røre loftet eller en anden bar. Du kan gøre dette ved at flytte ned ad en mur, gå et par skridt ned efter hver landing, eller du kan gøre dem på plads. Gør omkring 30 før og efter.

Del:
Kommentarer