Sådan øges Club Head Speed

Sådan øges Club Head Speed

Simpelthen sætte, jo hurtigere dit klubhoved, jo længere kører bolden. Derfor, hvis du forsøger at få mere afstand, skal du øge klubbens hovedhastighed. Nøglerne til at maksimere din køllehovedhastighed er evnen til at slappe af dine muskler, hæng dine håndled og slippe klubben i det optimale øjeblik i svingen.

Swing Faster

Hank Haney, Tiger Woods 'tidligere træner, sagde det bedste tip han nogensinde har hørt for at øge klubbens hovedhastighed er at "svinge hurtigere, ikke sværere". For at gøre det, skal du slappe af dine hænder og arme. Jo mere du slapper af, jo lettere er din tur og jo højere er det, som klubben laver.

Lær at skabe en højere og højere swoosh i bunden af ​​swing ved at dreje klubben på hovedet og holde den lige under klubbens hoved. Swing klubben hurtigere og hurtigere, og prøv at høre swoosh i bunden af ​​swing - hvor bolden ville være. Hold svingende, indtil du kan øge swoosh tonehøjde, så drej klubben over og prøv at genskabe den samme lyd som klubbhovedet når bunden af ​​swing.

Opret Lag

Amatørgolfere mister masser af klubhovedfart ved at frigive klubben tidligt - kendt som casting klubben. Hvis du lærer at Hold håndleddet hængsel og lav noget lag, du vil se mere strøm i din sving.

Swing klubben tilbage, pause og lad det falde, så det hviler på din skulder. Begynd at rotere din torso og hofter til overgang til nedsvingen, men hold klubben på din skulder så længe som muligt. Tillad din krop at trække dine arme igennem. Bemærk størrelsen af ​​vinklen mellem dit spor underarm og klubbakslen. Denne vinkel er kendt som lag, og det giver klubhovedet mere tid til at generere fart. Øv forsigtighedsboringen uden en golfbold, og læg mærke til, hvordan din kropsrotation bringer klubben rundt. Når du laver en bold, skal du tage en normal sving uden at hvile klubben på din skulder.

Føl hastigheden

Styr dine arme og følg hastigheden ved at bruge vægtede træningsklubber. Start med den letteste klub og sving så hurtigt som sikkert sikkert 10 gange. Så gør det samme med en lidt tungere klub, efterfulgt af en endnu tungere. Gøre tre sæt 10 gentagelser af denne øvelse. Når du vender tilbage til din normale klub, skal du se en stigning i svinghastigheden. På grund af træningsklubbernes vægt måtte du bruge din krop til at svinge dem, og du slappede ubevidst af dine arme og skuldre. Den ekstra fordel ved denne øvelse er bedre fleksibilitet og øget arm og skulderstyrke.

Drej dine hofter

At rotere dine hofter på nedstyrtningen hjælper med at generere klubbens hovedhastighed. Uden hjerterotation svinger du med dine arme, taber klubslaget og sænker din svinghastighed. For at få ideen om a god hofte tur, hæk din højre tommelfinger ind i højre hoftelomme - venstrehårene bruger din venstre tommel og lomme. Når du tænder, tænk på at trække den hofte lomme rundt, indtil din bælte spand står overfor målet. Så prøv det med en klub. Brug din normale sving, fokus på at rotere dine hofter hurtigere ved nedsvingen. Øv omdrejning af bolden med mere og mere hoftehastighed.

Del:
Kommentarer